Ez így jó lenne egy kutyának? CSAK ÁTMENETILG!
Nemsokára kapok egy kutyát (yorkie) és panel lakásban lakunk. Ezzel nem lenne különösebben baj, csak most kezdődnek a félévik meg a sok felmérő és nem nagyon lenne időm a kutyára. (jó perssze szőrét fésülni meg ilyen kis apróságokra lenne időm ,mert ez csak 5 perc) de sétáltatni nem nagyon tudnám... Max egy órára, félórára tudnám levinni..
hogy lehetne megoldani?
ha kölyök akkor a lehető legrosszabb hogy ilyenkor kapod mivel 2-3 óránként le kell vinni! hogy szobatiszta legyen..
ha felnőtt napi 3x-is sétát már csak tudsz neki biztosítani
reggel 15 perc, délután fél óra , este 1 óra..
aztán amikor lementek a vizsgák meghosszabbíthatod a sétákat..
ha nem megoldható a séta,akkor inkább halaszd el a kutyát,mert így nem lesz jó neki!
első vagyok..
én az érettségire készülök mégis van időm a kutyámra! szóval a tanulás nem kifogás néha tarthatsz szünetet nem 24 órából 24-ben tanulsz gondolom :D
amúgy a tanulások között nekem nagyon sokat segít a séta és újult erővel tudok tanulni!
ha kutyád lesz,nem szabad vizsgák,érettségi és egyébb dolgok miatt elhanyagolnod,oké ne sétálj vele órákat,de napi 3x simán leviheted !
1,2 vagyok
mivel gyakorolni kell vele a szobatisztaságot és most te 2 hónapig nem foglalkozol ezzel akkor elfogod rontani azt amit eddig a tenyésztő elért nála!
utána már nehezebb lesz rá nevelni..
nem akarlak kioktatni,de ha tudtad,hogy a vizsgák miatt kevesebb időd jut a kutyára akkor inkább nyáron kellett volna elhozzni/megvenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!