Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyire reális ez az ár az...

Mennyire reális ez az ár az ivartalanításért?

Figyelt kérdés

9 hós szuka kutyus. Kb. 23 kg.

Ma voltam az állatorvosnál időpontért, 19 E-t mondott és ad gallért is.

Nem vagyok tisztában az árakkal, de szeretném tudni, ha esetleg le akar húzni, mert akkor inkább keresek mást.

2013. máj. 3. 16:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Reális.
2013. máj. 3. 16:25
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez még olcsónak is számít...
2013. máj. 3. 16:28
 3/13 anonim ***** válasza:
80%

Középkategóriás. Én ennél olcsóbb állatorvosra tuti nem bíznám a kutyámat.

Volt ismerősöm, akinek az agya hátracsúszott a szokásos állatorvosa által bemondott összegtől,elment valaki máshoz, aki törtrészéért kiivartalanította a szukáját. Aztán két hét múlva meg rohant az első állatorvosához, mert a kutyából csepegni kezdett a genny, szétnyíltak a varratai meg minden... Kiderült, hogy az olcsó doki nem felszívódó varrattal varrta meg a kutyát, ami persze allergiás reakciót okozott. A kutya meggyógyult, de mit ne mondjak, nem jött ki jobban az olcsó orvossal...

2013. máj. 3. 16:37
 4/13 anonim ***** válasza:

Jó árban van, nekünk anno kedvezményesen volt a 26kg-os kanom ivartalanítása gallérral, mindennel együtt 16eFt.

Kivesz mindent a doki, ugye?

2013. máj. 3. 16:40
 5/13 anonim ***** válasza:
Rendben van, nekem a kanomra aki 28 kg mondtak 30-at amit viszont sokallok.
2013. máj. 3. 16:41
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egy átlag ivartalanítás ennyibe kerül, nekem is kb ennyi volt.
2013. máj. 3. 16:51
 7/13 anonim ***** válasza:

Nekem akciósan volt a 28kg-os kanom 12ezer.Teljesen reális ár a tietek.

Amúgy a felszívódós varrathoz annyit hozzáfűznék,hogy sokkal rosszabb a kutyának,ha a felszívódósat érzi ott 3 hónapig (mert annyi a felszívódási idő),minthogy sima varrattal túlesik az egészen 10 nap alatt. A 10.napon vagy utána van a varratszedés,amit már meg sem érez,és olyan minden mint új korában. :)

2013. máj. 3. 17:08
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekünk az akkor 33 kilós kanunkat 26-ért golyózta ki a doki, ez mindent tartalmazott. Volt egy belső varrata, és egy normál varrata. Szerencsére nem volt semmi gond a belső varrattal.
2013. máj. 3. 17:40
 9/13 anonim ***** válasza:

Az én szukám 8 hónapos volt, mikor csinálták tavaly, 19 volt akciósan, gallérral, 4 napi fájdalomcsillapítóval együtt.

Jah, a kutya 10 kg se volt.

2013. máj. 3. 18:24
 10/13 anonim ***** válasza:
hűha milyen árakat írtok :D nekünk 8E volt, a kannak 5E. És élnek vírulnak, nem kért el sokat a doki :))
2013. máj. 3. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!