Mennyire reális ez az ár az ivartalanításért?
9 hós szuka kutyus. Kb. 23 kg.
Ma voltam az állatorvosnál időpontért, 19 E-t mondott és ad gallért is.
Nem vagyok tisztában az árakkal, de szeretném tudni, ha esetleg le akar húzni, mert akkor inkább keresek mást.
Középkategóriás. Én ennél olcsóbb állatorvosra tuti nem bíznám a kutyámat.
Volt ismerősöm, akinek az agya hátracsúszott a szokásos állatorvosa által bemondott összegtől,elment valaki máshoz, aki törtrészéért kiivartalanította a szukáját. Aztán két hét múlva meg rohant az első állatorvosához, mert a kutyából csepegni kezdett a genny, szétnyíltak a varratai meg minden... Kiderült, hogy az olcsó doki nem felszívódó varrattal varrta meg a kutyát, ami persze allergiás reakciót okozott. A kutya meggyógyult, de mit ne mondjak, nem jött ki jobban az olcsó orvossal...
Jó árban van, nekünk anno kedvezményesen volt a 26kg-os kanom ivartalanítása gallérral, mindennel együtt 16eFt.
Kivesz mindent a doki, ugye?
Nekem akciósan volt a 28kg-os kanom 12ezer.Teljesen reális ár a tietek.
Amúgy a felszívódós varrathoz annyit hozzáfűznék,hogy sokkal rosszabb a kutyának,ha a felszívódósat érzi ott 3 hónapig (mert annyi a felszívódási idő),minthogy sima varrattal túlesik az egészen 10 nap alatt. A 10.napon vagy utána van a varratszedés,amit már meg sem érez,és olyan minden mint új korában. :)
Az én szukám 8 hónapos volt, mikor csinálták tavaly, 19 volt akciósan, gallérral, 4 napi fájdalomcsillapítóval együtt.
Jah, a kutya 10 kg se volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!