Ti értitek az ilyen embereket?
Én egyáltalán nem ,hogy ilyennek minek kell kutya?? RÁADÁSUL 3????????? Főleg egy border collie-val? És hogyhogy nem veszik el tőle a kutyákat? Ilyen embert... A kutyának sem jó ha felhízlalja... Pedig gondolom azt hiszi milyen jó gazdájuk nekik mert mindenük megvan.... Egy kutyának nem a kaja a minden... Meg szép bunda ,csilivili nyakörv.. Sétáltatni kell, szeretni, és játszani vele...FOGLALKOZNI AZZAL HOGY JÓ ÉLETE LEGYEN...
Remélem azért kap megfelelő büntetést ,akárhonnan is...
Mit is kéne ezen megbüntetni? A séta nem tövényileg kötelező, ahogy a testsúly sem.
Félreértés ne essék, nem tartom jó dolognak ,de emiatt se megbüntetni nem fogják, se elvenni a kutyákat.
Legutóbbi esetem: egy nő kérte, h menjünk már ki a szomszédjához, és tartsunk neki oktatást arról, h kell tartani a kutyát, ugyanis nem tetszik a nőcinek, h parforce módszerrel van tanítva a kutya. Szerinte kutyát csak szeretettel lehet tanítani. Neki is leírtam: amíg egyes kutyák szó szerint elrohadnak egy fél méteres láncon, amíg kutyák éhenhalnak az udvaron, amíg kutyákat kidobnak, megkínoznak, megölnek, addig marhára lesz@rom, h valaki dagadtra eteti a kutyát, vagy épp ne jutifalattal tanít.
Little Reddel egyetértek maximálisan.
Ehhez nem is tudnék én sem mást hozzáfűzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!