Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez most akkor azt jelenti...

Ez most akkor azt jelenti hogy tisztel és én vagyok a falkavezér?

Figyelt kérdés

van egy 10honapos am staffom

ha kinn vagyok az udvarban,teregetek vagy akármi,le se veszi rolam a szemeit,ha leülök kinn odafekszik elém és néz,ha el akarok menni nem enged ki a kapun,esetleg kibujik és leül hogy vigyem öt is és ha nem viszem el esténként futni akkor az ajtoban nyüszit.

2009. szept. 28. 13:37
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
és még azt nem irtam le hogy senki másnak nem engedelmeskedik a családon belül sem
2009. szept. 28. 13:40
 2/21 anonim ***** válasza:
24%
igen!!!a kutyáknak"ez az ősi szokásuk".....mivel a farkas az ősük,ők is így igazodnak az életükhöz....van (tudomásom szerint):vezér(ált. csak 1)/persze NEM verés kérdése!!/,egyenrangú,legutolsó.....nekem 3 kutyám van:a legidősebb Szofikám(9):ő mindenkinek engedelmeskedik(pedig mindig agyonszerettük),Döikém(6):ő mindenkivel egyenrangú mint a lánya Szuzy(2)!!!:)a recept (SZERETNIIII)!!!!!!!
2009. szept. 28. 13:49
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ez szeparációs szorongás. Fél, ha elválsz tőle, azt hiszi, sose jössz vissza, és azért tart szemmel, mert meg akar védeni.

Rossz hír, ha a családban másnak nem engedelmeskedik. Ezt ugyanis azt jelenti, hogy a rangsorban mindenki más a kutya alatt van.

A kutyádnak komoly nelevéli problémái vannak, én szakembert, kutyaiskolát javasolnék. Most ugyan még csak ennyi a gond, de lehet súlyosabb is. Pl a párodat nem engedi be a közös ágyba, a többi családtagot megmorogja, akár meg is haraphatja.

2009. szept. 28. 13:49
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk 13 hetes az amstaffunk, és ilyeneket nem csinál, sétáltatásnál is TE menj ki előbb az ajtón. Ha nyüszít ne foglalkozz vele, mert így eléri hogy az van amit ő akar. Ő a falkavezér, és NEM TE!!! Ezen minél hamarabb változtass!!!

Mi napi kb.2 órát foglalkozunk vele, és tudja hogy ül, marad, fekszik pedig csak 3 hónapos.

Ezt olvasd el, hosszú, de muszáj ha ilyen kutyád van.

[link]

Mutatsz róla képet?

2009. szept. 28. 13:52
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

13:52 vagyok

Ennek a fajtának KÖTELEZŐ kutyasuli!!! Mi kutyaoviba visszük kezdésnek, de csak 4 hónaposan mehet először, és ha megvannak az összes oltásai. Napi mennyi időt foglalkozol vele?

2009. szept. 28. 13:56
 6/21 A kérdező kommentje:

az enyém is tudja ül-fekszik,pacsit is már tanulgassa meg futásnál a szavakat meg állj stb

amugy nem megyek ki mikor nyüszit mert nekem megvanb egy idö ami 19:00kor van és akkor viszem el.

amugy nekem nagyon engedelmes

7/21 A kérdező kommentje:
ahol én lakom nincs kutyasuli
 8/21 A kérdező kommentje:
naponta hát 3/4 orát futtattom minden nap, és minden másnap rongyozok vele vagy labdázok amihez éppen kedve van az kb majd 1ora,és persze szoktam simogatni egy 15-20percet.
2009. szept. 28. 13:58
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor neked kellene helyesen nevelned. Töltsd le és olvad el ezt: ***** és kezedl úgy, mintha Biblia lenne. Ha nem, a kutyádat jó alaposan el fogod rontani, és csak saját magadat okolhatod miatta.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. szept. 28. 13:58
 10/21 A kérdező kommentje:
2009. szept. 28. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!