Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hiányzik? Nem is tudom miért...

Hiányzik? Nem is tudom miért írtam.

Figyelt kérdés

Ideiglenes befogadók vagyunk, most vitték el az első kutyát tőlünk. Eddig mi vigyáztunk rá, játszottunk vele, ha bajban volt kihúztuk a csávából. Jó helyre, szerető családba került, de hiányzik. Tudom, ezt vállaltuk de mégis....

Miért írok? Nem is tudom :(

2013. máj. 2. 17:44
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
van rá esély hogy meglátogasd?
2013. máj. 2. 17:48
 2/7 degesz ***** válasza:
77%
Mert van szíved. Nagyon szép dolog amit teszel. Gratulálok.
2013. máj. 2. 17:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is nagyon borzasztó dolog, mert megszereti az ember, és utána meg kell válnia tőle. Az eszed tudja, hogy így a helyes, és ezt vállaltad, de a szíved mást érez. Imádom az állatokat, legszívesebben az összeset megmenteném, de már belegondoltam, hogy nem tudom hogy tudnám elviselni pl. az elvesztésüket, ha egy menhelyen segít az ember, álmaim munkája lenne, de félek hogy nem tudnám túltenni magam a nehézségeken. Minden elismerésem azoknak akik ezt tudják csinálni, és segítenek az állatokon.

Próbáld meg legalább meglátogatni, ha látod hogy szeretik és jó sora van, lehet, hogy könnyebb túltenni magad rajta.

2013. máj. 2. 17:53
 4/7 Bozsikrisz ***** válasza:
100%
Én nagyon büszke vagyok Rád <3 Megadtad neki a lehetőséget egy boldog életre, és révbe ért :) És ezt Neked köszönheti!
2013. máj. 2. 18:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Máris jobb egy kicsit. Még pár nap és jöhet a következő bajbajutott..... Őrá is vigyázunk és szeretni fogjuk :)
2013. máj. 2. 18:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést én írtam ki. Most meg is kaptam a választ...:( http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__4291041-van-i..
2013. máj. 2. 19:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezúton is küldök egy hatalmas nagy öleléééééést Neked:)
2013. máj. 2. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!