Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lehet a baja?

Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
Agár kutyusunk nem tud a lábára állni, a mellső lába dagadt. El kezdte nyalogatni a bőrt a fájó lábán, ami levedzik. Inni iszik, enni nem nagyon,de egyébként fekszik egész nap. Állatorvoshoz csak reggel tudjuk vinni?
2013. máj. 1. 19:43
 1/2 anonim ***** válasza:
De az ügyeletet sztem attól még felhívhatod, hogy megkérdezd mit tegyél vele reggelig. Nekem mindig szívesen segítenek telefonon keresztül is. Egyébként nem tudom sajna, vagyis hála az égnek, nem volt ilyen tapasztalatom.
2013. máj. 1. 19:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem az első tippem az lenne, hogy futás közben valami megszúrta a lábát, vagy megsérült, és lehet kicsit be van gyulladva a seb, esetleg elfertőződhetett. Ha van otthon Betadine akkor azzal kicsit le lehet fertőtleníteni. Ha ez nincs, akkor legolcsóbb módszer, ha két teáskanál sót feloldasz fél liter langyos vízben, és ezzel óvatosan kitakarítod a sebet. Ha esetleg korábban írt fel neki az orvos fájdalomcsillapítót (Carprox, Rimadyl) akkor azt előírtak szerint lehet neki adni. (Az én agaram napi két szemet kapott reggel és este, mikor beteg volt). Holnap meg akkor mutassátok meg a dokinak. Jobbulást!
2013. máj. 1. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!