Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Premiere High5? Vélemény?

Premiere High5? Vélemény?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok róla,az állatorvosunk szerint jó táp.A Fressnapfben milyen jobbat lehet kapni?
2009. szept. 27. 19:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk bevált. Szeretik a kutyáim és szépek, megfelelő kondiban vannak tőle. A mi dokink szerint is jó táp.
2009. szept. 27. 19:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. A mi dokink lebeszélt igazából Az Acanáról meg a még drágábbakról,azt mondta,hogy ez éppen olyan jó.
2009. szept. 28. 15:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy a dokid szerint olyan,de ez egyáltalán nem biztos.

Nézd meg a táp összetételét,utána döntsd el.

2009. szept. 30. 13:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Nyilván nem értek ehhez az összetétel dologhoz,ezért vittem el az orvosnak,aki viszont ért hozzá.És ő mondta...
2009. szept. 30. 16:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű:a zsákon nézd meg,miből van a táp,hány % hús van benne.Mivel kezdődik az összetevők felsorolása?Ha gabonával,abból van a legtöbb.Ez nem túl jó a kutyának,mivel ragadozó,nem növényevő.

Ha bármilyen melléktermék van a felsorolásban,dobd ki az egészet!

Én ismertem egyébként olyan állatorvost,aki szerint pl.a Tescos táp is jó,másik doki szerint minden táp káros,úgyhogy a dokik véleménye nagyon eltérő.

A másik,hogy minden kutyánál más táp válik be.

2009. szept. 30. 16:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Végre egy hasznos válasz!Köszönöm!!
2009. okt. 1. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!