Saját kutyától szerettem volna kiskutyát, mennyit ér az amelyik nem lesz megtartva?
Én javasoltam a másik tenyésztő neve alatt lepapírozást (látom, jól epontozták, de tegnap még rosszabbul állt). Hát, pedig továbbra is az a véleményem, hogy le kellene papírozni őket. Jó, nem olcsó, de ha egy kiváló, jó vérvonalú kutyának nincs papírja, az kicsit tragédia az állományra nézve :(
Na és az, hogy gyerekek vannak? Belekóstolhatnak a junior handlerkedésbe! Valamelyikük hátha kedvet kap hozzá, sikeres lesz, az hatalmas önbizalmat ad neki, még alkalmanként egy kicsi zsebpénzt is kereshet vele, és még az is lehet, hogy lesz, aki továbbvigye a tenyészetet. Az pedig nagy előny, hogy régi, elismert kennel újjászületése lenne, nem? A kutyakiállítás pedig egy remek hétvégi családi program is.
Ha ennyire hiányzik a kiállítások világa, én nem töprengenék rajta. Sokkal haszontalanabb dolgokra is elmegy a pénz. Mi is nagyon rosszul állunk most, de van egy kiváló kutyám, és nagy élmény elsők között végezni. Az embernek kell egy hasznos hobbi, ami kirángatja a mindennapok szürkeségéből, önbizalmat, új célokat ad neki.
Papírozd le a kutyusokat, és ezzel mutass példát a gyermekeidnek is.
Ha ez a fajta az 'életed szerelme', akkor nem értem, hogy egyáltalán hogy merült fel benned az, hogy nem váltasz ki tk-t. Én tuti nem tudnék utána tükörbe nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!