Hogy lehet a kutyának megtanítani pár trükköt?
Figyelt kérdés
Adjon pacsit, elkapja a kaját, amit dobok neki még mielőtt az leesik a földre stb.
Ja, és ugasson az idegenekre. (bár még csak 1,5 hete van nálunk, lehet, hogy csak idő kell neki...)
2013. ápr. 29. 21:48
1/3 anonim válasza:
Mutasd meg neki mit kell csináljon,ismételd el neki többször is az utasítást és dicsérd vagy simogasd meg ha megcsinálta és adj neki valami jutalomfalatot,amit kifejezetten az ilyen esetekre szansz
2/3 anonim válasza:
Én mindgig ugy tanitottam hogy mondtam a parancsot többször csak azt az egy szót h :-PACSI.| majd a kezembe vettem a mancsát, adttam neki jutalomfalatkát ezzel jelezzem h JÓ. ezt nagyon sokszor megcdsnáltattam vele és amikor magátol a kezembe adta a kis mancsát adtam neki jutalom falatot és persze megsimogattam. A kaja dobás nagyon egyszerű csak felmutatod a kaját . és rád fog nézni majd hangosan kiabálsz h :UGRIK és neaggódj egy idő után megfoja csinálni!
3/3 anonim válasza:
Töltsd le a 101 kutyatrükk című könyvet, abban vannak jó tippek.
Amúgy meg a kaja elkapást úgy tudod a legjobban tanítani neki, hogy eldobod neki úgy, mintha a szájába akarnád dobni, és ha nem kapja el, akkor vetődj a kaja után, és dobd neki megint. ha nem kapja el a levegőben,akkor megint vetődsz.
Sokkal motiváltabb lesz, mert ha nem kapja el a levegőben, akkor nincs kaja. az én kutyám kb fél óra alatt el tudta kapni már a levegőben a kaját, mert ha nem kapta el, akkor én gyorsabb voltam, mint ő, és hoppon maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!