Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit lehet tenni kutyatámadásko...

Mit lehet tenni kutyatámadáskor? Hogyan és mivel lehet védekezni ha meg akar támadni egy kutya?

Figyelt kérdés
2008. jún. 15. 17:17
1 2
 11/12 MME ***** válasza:
100%
Ti mind light esetekről beszéltek. Egyiknek se volt komoly a szándéka. Mivel épp elég kutyát kell lemozgatnom, és másik kutyára egyébként is jobban, merészebben mennek a kint lévő kutyák, mint emberre, naponta többször is meg kell küzdenem ilyenekkel, kutyával és anélkül is, nálunk divat az utcai kutyatartás. De ha egy kutya komolyan támad, akkor nem számít a fájdalom, se a gázspray, se a paprikaspray, se a vödör víz, se a kiabálás, ha a bolygó legmagabiztosabb embere vagy, akkor sem, ezt elhiheted. Keményen kell viszonozni, mert meg fog ölni. Tapasztalat, kőkemény tapasztalat. Azok a kiképzők, akik azt a jó tanácsot írták, hogy határozottan, fegyelmezetten, előrenyomulva lépj fel, kisebb afféroknál rendben vannak, de látszik, hogy igazán kemény kutyatámadással még nem volt dolguk. Én a saját kiképzőmet is magam oktattam rá, hogy nem így mennek a dolgok, szóval attól még, hogy valaki hivatásosan és régóta foglalkozik vele, még ne vedd kézpénznek, mert vannak másfajta kutyatámadások is. Amikről beszámoltak itt neked, azoknál nem kell paprika sprayt vagy hasonlókat használnod, ebből gondolom, hogy nem ilyenekre értetted - egyébként még én is keresem a legjobb megoldást, mivel ilyen helyzetben komolyan kell károsítanod a kutyát, hogy megúszhasd, de remélem, ráakadok az arany középútra, legalábbis azon vagyok. Viszont szerencsére ez viszonylag ritka eset, a lényeg, hogy azonnal felismerd, hogy mi a kutya szándéka.
2010. aug. 28. 01:19
 12/12 anonim ***** válasza:
van az a pisztoly ami játék pisztoly de mégis 18 éven aluliaknak nem lehet állítólag olyan hogy van hozá tár abba beleraksz ilyan kis golyó alakú töltényt ( a szürke a legerősebb ) aztán fehúzod a pisztolyt és már tudsz is lőni ha a kutya arcába lősz az hatásos
2012. nov. 11. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!