Van, aki a magyar vizsláját lakásban tartja? Hogyan bírja? Hányszor kell sétálni vinni?
Nálunk itt a környéken van több is egy-két friss kutya tartónal.
Hát nagyon remek! Mindegyik tök nemnormális amikor lehozzák, ugrálnak mint a bakkecske, nem bírnak magukkal, és tök kontrollálhatatlanok!
Ami érthető is, mert nem elég nekik a mozgás.
A vizsla és a hasonló fajták egyszerűen nem lakásba való és kész.
Leviheted ötször sétálni az sem lesz elég.
Sajnos, mert gondolom szereted ezt a fajtát és azért kérded mert szeretnél tartani.
17 éve tartok kutyát, láttam már sok mindent.
Akinek idáig itt a lakótelepen nagy kutyája volt pl.: Ír szetter, vizsla stb. most mindenki kis fajtájú kutyával van.
És csak az új még kutyát sosem tartott gazdáknak van nagy és mozgékony fajtájú kutyájuk.
nekem lakásban van a vizslám...
napi 3x sétál
és kb 2 hét alatt megszokta, h a lakásban nyugi van, lent meg jöhet az őrület...
itt a környékünkön nagyonsok vizsla van lakásban, van amelyik csak napi 2x sétál, és semmibaj, minden csak szoktatás kérdése :)
ez f*szság, a vizsla persze, h ugrál, mert VIZSLA, te nagyeszű! :Á
sose nő fel :D pont ez jó benne, örök gyerek, mindig hülye marad
nekemis lakásban van, semmi baja nem lesz, a napi 3-4 sétá bőven elég neki, csak tudjon szaladni, meg játszani más kutyákkal
aki mást mond vagy hazudok, vagy nem volt még vizslája...
(szal nem is ért hozzá, mert mások tapasztalatai nem a sajátok, szal nem is teljesek)
előző vok, sry *hazudik
elírtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!