Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van, aki a magyar vizsláját...

Van, aki a magyar vizsláját lakásban tartja? Hogyan bírja? Hányszor kell sétálni vinni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 26. 21:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kifejezetten nem lakásba való kutya, nem hiszem, hogy a nagy mozgás igénye miatt jól érezné ott magát.
2009. szept. 26. 22:04
 2/11 anonim ***** válasza:
71%

Nálunk itt a környéken van több is egy-két friss kutya tartónal.

Hát nagyon remek! Mindegyik tök nemnormális amikor lehozzák, ugrálnak mint a bakkecske, nem bírnak magukkal, és tök kontrollálhatatlanok!

Ami érthető is, mert nem elég nekik a mozgás.

A vizsla és a hasonló fajták egyszerűen nem lakásba való és kész.

Leviheted ötször sétálni az sem lesz elég.

Sajnos, mert gondolom szereted ezt a fajtát és azért kérded mert szeretnél tartani.

17 éve tartok kutyát, láttam már sok mindent.

Akinek idáig itt a lakótelepen nagy kutyája volt pl.: Ír szetter, vizsla stb. most mindenki kis fajtájú kutyával van.

És csak az új még kutyát sosem tartott gazdáknak van nagy és mozgékony fajtájú kutyájuk.

2009. szept. 26. 22:09
 3/11 anonim ***** válasza:
73%

nekem lakásban van a vizslám...

napi 3x sétál

és kb 2 hét alatt megszokta, h a lakásban nyugi van, lent meg jöhet az őrület...

itt a környékünkön nagyonsok vizsla van lakásban, van amelyik csak napi 2x sétál, és semmibaj, minden csak szoktatás kérdése :)

2009. szept. 26. 22:10
 4/11 anonim ***** válasza:
78%

ez f*szság, a vizsla persze, h ugrál, mert VIZSLA, te nagyeszű! :Á

sose nő fel :D pont ez jó benne, örök gyerek, mindig hülye marad

nekemis lakásban van, semmi baja nem lesz, a napi 3-4 sétá bőven elég neki, csak tudjon szaladni, meg játszani más kutyákkal

aki mást mond vagy hazudok, vagy nem volt még vizslája...

(szal nem is ért hozzá, mert mások tapasztalatai nem a sajátok, szal nem is teljesek)

2009. szept. 26. 22:12
 5/11 anonim ***** válasza:
49%

előző vok, sry *hazudik

elírtam :)

2009. szept. 26. 22:13
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
UDDDDDDDDDDDVARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!
2009. szept. 27. 10:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Itt a lakótelepen van anyámék felett egy szép magyar vizsla.Még soha nem hallottam idebenn ugatni, nagyon jól viselkedik.Szerintem ha leviszik sétálni időnként és megfuttatják, akkor nyugodt lesz a lakásban.Igen, szerintem is örök gyerek kutyák, de ugyanakkor okosak és nagyon jó sportkutyák, engedelmes, kedves ragaszkodó ebek. :)
2009. dec. 15. 13:38
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem is vizslám van és lakásba tartom :) semmi baj nincs vele. tudja, h fent nyugi van, lent pedig lehet rohanni.... :D egyetértek az előttem levőkkel.. örök gyerekek :D
2010. jan. 4. 20:07
 9/11 anonim válasza:
100%
Nekem is vizslám van és ráadásul lakásban! Nyugodtan lehet barmozni, nem igazán érdekel! Minden kutyát lehet lakásban is tartani, csak nevelni kell és civilizálni. Mindenütt jó a kutyáknak, csak ne az utcán kóboroljanak. Az enyém most 5 hónapos, 6 hetesen került hozzám. Igazi rossz kölyök, 24 órából 48-at kell vele foglalkozni. Csak olyan ember tartson ilyen fajtát, akinek van türelme hozzá. Imádni való kis csibész! Rengeteg örömünk van benne, igaz, már a lakást is fel kellett újítani, de most már nem nyúl semmihez. Volt tapétázás, PVC csere, új az asztalterítőm is, de azt kaptam, amire számítottam. Egyszerűen csak imádni kell ezt a fajtát! NO MEG NEVELNI, TANÍTANI! Ami azt hiszem nem nehéz, hisz nagyon okosak, nagyon jól taníthatók!!! Sok vizslás ismerősöm van, mindenki csak jót mond róla! Csak türelem, kitartás és szeretet!!! Ennyi kell nekik!
2010. máj. 3. 21:14
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Sok ember itt azt írja hogy udvaron kell tartani ez mind szép és jó de télen akik ezt írják hol tartanák? Ugyanis olyan vékony a bundája hogy megfagyna kinnt!
2010. máj. 21. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!