Lehet gyomorcsavarodása?
van egy 6 éves golden retriver kutyám! Ma reggel, mit mindig odaadtam neki a reggelit, amit megevett. miiután megreggelizett, voltam olyan felelőtlen (ezt nem is tagadom), hogy a kutyámat kivittem a kutyámat sétáltatni, ráadásul arrafelé jött egy másik kutya és hagytam, hogy vele játszon! Kb. negyedóráig játszottak (a játék alatt a kutyám többször is rohangált meg futkározott), majd megfogtam a kutyámat és hazamentünk! Most azon imádkozom, hogy ne legyen baja szegénynek, de ez nem sokat segít!
Szerintetek az itt leírtak alapján számítsak arra, hogy komoly baj fog történni, vagy pedig megnyugodhatok valamennyire? Ha komoly baj fog történni, akkor mihamarabb vigyem orvoshoz és műtessem meg, vagy mit csináljak? Egy ilyen műtétet túl lehet élni? Kérlek csak NORMÁLIS válaszokat írjatok, mert minden perc számít, főleg retriver kutyatartók és állatorvosok válasza érdekel a legjobban (másnak a tanácsait is elfogadom, de az ők válaszaik kifejezetten fontosak)! lehetőleg minnél hamarabb küldjretek válaszokat, mert akkor hamarabb is tudok cselekedni, ha baj van! Köszönöm szépen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!