Az normális, hogy Kiltix nyakörv mellett már a harmadik kullancsot szedjük ki a kutyából?
Tudomásul kell venni, nem minden termék egyformán hatásos minden kutyánál. Neked kell megtalálni a védekezéshez legmegfelelőbb szert a kutyádhoz.
Ha ilyen gyakran van kullancsotok, megéri még pl PiretMix-el lazán lefújni a kutyát, amikor kullancsos részre mentek.
Nekünk a pulimmal nagyon nem vált be. Az ígért 7 hónapos védelem helyett anno egy héten belül több kullancsot istaláltam benne. Elküldtem őket a gyártónak. Azt írták vissza, hogy nem lehet biztosra menni, mert ez biológia (?), egyébként meg egy boglya-bundázatú pulit, amúgy sem lehet biztonságosan levédeni. Egyébként küldtek egy másik vadonatújat, amit továbbajándékoztam. Újabb próbaként indult, de most már 7 éve a 4 hetenkénti cseppentős Exspot-ot használjuk és azóta soha nem tatáltam rajta semmilyen élősködőt, ismeretlenné vált számunkra a kullancs/bolha-probléma, pedig sokat sétálunk a természetben is.
Tényleg minkenkinek más válik be. (?) ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!