Brit Premium Junior L táppal etet valaki?
3 dl-es bögrével, de szerintem az odaírt adagtól el lehet térni.Vagyis az én felfogásom szerint, csak irányadóak a mennyiségek, amennyiben jó kondiban van a kutya több, kevesebb is lehet.
Viszont a Brit Prémium Adult M-ből az odaírt adag a másik kutyámnak nem elég és nem falós, viszont teljesen más mozgásigényű :)
Hogyan etetek kutyát?
Az etetsé mindig egy megszokott időben történik (kivéve a 3 hónapos kicsit aki még 3szor eszik). Aki nem eszi meg, otthagyja a kaját, azt elveszem és következőre csak a következő etetésnél kapja meg, akkor sem dupla adagot, csak a sajátot. Finnyáskodás nincs, szomorú szemek nincsenek. Tudom a kutyám természetes igényeit, és aszerint adok nekik, minden más emberi tulajdonságokkal való felruházás és tanulási folyamat eredménye.
17-es! Kösz, ezt én is így csinálom. A szomorú szemek csak megjegyzés volt arra vonatkozóan, hogy talán nem elég a kaja. Nem azt írtam, hogy akkor kuncsi van és plusz kaja.
A kérdés lényege pedig az volt, hogy tapasztalatok alapján a tápból elég-e az adagolási útmutató szerinti.
Bocs, de te nem erre válaszoltál :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!