Ha a kutyám fajtiszta de kiskorában nem csináltak neki törzskönyvet és mostmár kb 14 hónapos akkor lehetmég neki csinálni? és ha igen akkor hogyan?
Látom itt nagyon nagy képzavar van kérdező.
A tk nem csak arról szól hogy papírod is van hogy FAJTAtiszta a kutyád, hanem a felmenői is benne vannak.
Ez egy fajta garancia levél.
Egyébként minek neked a papír? Csak nem szaporítani akarsz, mert máskülönben tök mindegy hogy van-e vagy nincs.
Meg így hogy az utcáról fogadtátok be, ez nem tenyésztőre vall. Miből gondolod hogy a szüleinek volt tk-e? Szerintem az is kecseg szaporító volt.
Ettől most kevésbé fontos számodra a kutya?
Az bánt, hogy az egészségügyi könyvébe az került, hogy keverék?
Ettől most kevésbé szereted?
Úgylátom nemértitek!!!!!
Egyáltalán ki mondta h keverék és ki mondta ez került a papirra? Egyáltalán milyen papirra???
Ő egy fajtiszta amstaff!!!
De ha nem lett volna elég világos a kérdés akkor leirom nektek egyszerűbben
ha nem ismerem a szüleit és azt akitől van attòl függeetlenűl lehet e neki törzskönyv!!!!!!!????
És azt sem mondtam hogy ha nincs törzskönyve akkor már nem is érdekel! Ő igyis úgyis az életem része!!!
Most mégegyszer megkérdezted amit már eddig is leírtunk. A válasz: Nem!
Nem ismered a szüleit, tehát semmivel se tudod igazolni, hogy ő egy amstaff.
Akkor sűrítve:
Ha ismered is a szüleit, ha nem ismered a szüleit, akkor sem lesz törzskönyv. Ha ismertek a szülők, és megfelelnek az előírásoknak, akkor is csak a szuka tulajdonosa tehetne valamit az ügy érdekében. De nem fog tenni, mert igen sok gonddal és pénzzel járna az az egy törzskönyv.
Gyere aszt nézd meg!!!
A kérdést a sok hülye válaszér irtam ki megint!!!
A pontos válaszokat pedig köszönöm szépen!!
Utolsó kommentelő!!!
Köszönöm szépen a választ!!!!
Csak ennyi lett volna a válasz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!