Szerintetek fajtiszta kutyák ezek?
Figyelt kérdés
[link] [link] Mielőtt válaszolnátok a kérdésre, már most közlöm hogy puszta kíváncsiságból kérdezem, semmi hátsó szándékom vagy olyasmi.2013. ápr. 15. 21:13
1/19 A kérdező kommentje:
Nézzétek meg mindkettő linket... :D
2013. ápr. 15. 21:16
3/19 anonim válasza:
Mindenki száz százalékra veheti, hogy fajtiszták. A fajtatiszta már más kérdés... ;P
Nem nagyon értek ehhez a fajtához, de ránézésre nagyjából annak tűnnek. Persze törzskönyv nélkül hivatalosan úgysem az, és amúgy is teljesen mindegy végeredményben.
4/19 anonim válasza:
Fajtiszta,mert kutya.
A fajtatisztaságot csak a törzskönyv mondja meg.
Ránézésre,szerintem nem.Vagy szar kaját kapnak.A kiállítási kutyák azért messze jobb kondiban vannak.Már csak genetikailag is.Viszont a 2. képen a sötét,az talán,bár lehetne még gyúrni rá.
Amúgy szépek.
5/19 anonim válasza:
Én fajtatisztának látom őket, szépek.
7/19 anonim válasza:
Annyira nem vagyok képben, ezek pitbullok?:) Nagyon helyesek
8/19 MrHard válasza:
Ezek Pitek. Az FCI szerint nem fajtatiszták! Nem tudom, hogy van-e ADBA törzskönyvük van-e....
9/19 anonim válasza:
Nem tudom, de szerintem valaki már direkt azzal szórakozik, hogy a fajtatisztát fajtisztának írja...
10/19 anonim válasza:
Nekem pitnek vagy amstaffnak tűnnek, akár fajtatiszták is lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!