Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek fajtiszta kutyák...

Szerintetek fajtiszta kutyák ezek?

Figyelt kérdés
[link] [link] Mielőtt válaszolnátok a kérdésre, már most közlöm hogy puszta kíváncsiságból kérdezem, semmi hátsó szándékom vagy olyasmi.

2013. ápr. 15. 21:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
nem korcsok...fajtiszták.
2013. ápr. 26. 19:08
 12/19 anonim ***** válasza:
39%
Ne lovagoljatok már ezen a fajtiszt vagy nem fajtatiszta hülyeségen...inkább a kérdés válaszolására lenne meg az eszetek...Egyébként lehet hogy azok de ez valószínűtlen max van benne pit.mostanában mindenki pároztatja összevissza és ha csak egy kicsit is hasonlít a pitre már annak nyílvánítják és eladják...szerintem jó ha van 50-db teljesen tiszta pit..de lassan már ők sem lesznek :(
2013. ápr. 26. 19:23
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem stafik. Bár tény, hogy nagyon vékony a határvonal pit és stafi között, szóval lehet bennük pit, de nem hinném, vagy nem sok. (stafford tartó) Más fajta szinte biztos, hogy nincs bennük.
2013. ápr. 26. 21:45
 14/19 anonim ***** válasza:
azt persze nem mondtam, hogy díszpéldányok :)
2013. ápr. 26. 21:46
 15/19 anonim ***** válasza:
Ezek nem staffok már bakker.....pittek mert ők ilyen szikárak a staffok sokkal zömökebbek.....
2013. ápr. 27. 07:28
 16/19 anonim ***** válasza:
Fejre staff. És vékonyak, de azért nem úgy szikár, izmos, mint pit. De mondom,(nagyon) hozzáértők sem tudják 100%ra eldönteni, annyira minimális a különbség. Meg hát ugye azért valahol a staff is pit. származásilag.
2013. ápr. 27. 10:57
 17/19 anonim ***** válasza:
Persze hogy nem lehet megmondani arra való a tk.Mert ha van tk-ja az azt jelenti hogy az ősei között nem volt más fajta kutyus.am. ha a pit vagy a staff fajtastandarjének felelnek onnan ki lehet valahogy deríteni hogy pit e vagy staff.
2013. ápr. 27. 14:42
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem igen :)
2013. máj. 4. 15:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen. max csak az zavarhat meg hogy foltosak. Nagyon szépek.
2013. máj. 14. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!