Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyák külön etetése?

Kutyák külön etetése?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni, hogy oké-e ha a kiskutyust külön más időpontban etetem mint ahogy a többi kutyák esznek, és a többi kutyának nem én addok kajcsit?
2013. ápr. 25. 07:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Fejtsd ki légyszi a koncepciót, h miért? Lehet h van benne ráció csak én nem látom az értelmét... (mert gondolom a külön etetés nem azt jelenti h a többiek után 5 perccel mondjuk)
2013. ápr. 25. 07:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Azzért, mert ő az én kiskutyám, a másik kettő régebbi kutyák anyukámék. És múltkor is mikor elmentünk otthonról, vissza akartunk jönni, de anyám mondta, hogy még ne mert esznek a nagyok és a kicsi el fogja tőlük venni.
2013. ápr. 25. 07:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Megnézném azt a harcias kiskutyát, aki bűntetlenül elcsaklizhatja az idősebbek kajáját. Olyan nagy a méretkülönbség? Amúg nyilván nem lesz baj belőle, de én csak a nagy kutyák után adnék neki enni, hogy tudja a helyét, hogy ő eszik utoljára.
2013. ápr. 25. 08:10
 4/6 Bozsikrisz ***** válasza:
Én mindig (direkt) egyszerre etettem a kutyáimat, amíg még többen voltak. Kezdetben 1-2 méterre voltak egymástól a tálak, ha az egyik befejezte, figyeltem, és rászóltam, ha a másik tányérjához akart menni. Aztán idővel közelebb kerültek a tálak, és soha nem volt vita. 1-2 alkalommal morogtak, de azonnal rájuk szóltam.
2013. ápr. 25. 08:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én kiskutyám is el akarta venni a nagytól a kaját, mindjárt a legelső alkalommal. Olyat kapott, hogy azóta ez meg se fordult a fejében.
2013. ápr. 25. 08:16
 6/6 anonim ***** válasza:

nálunk 3 kutya van, a legidősebb nagyon kajaféltő, egy és a múlthétig egy rács választotta el őket kajálás közben, hogy lássák egymást, de a többiek ne akarják elvenni a kaját tőle. Aztán meguntam ezt a folytonos hülyeséget, elvettem a rácsot és nem engedtem oda a másik kettőt a nagy kajájához (ő eszik a leglassabban), de olyan is volt, hogy mivel addig ugye nem nyúlhatnak a kajához, amíg nem mondom, hogy adtam +fél perc várakozást a két zabagépnek, így nagyjából egyszerre végeztek.

Tanítsd meg a kiskutyának, hogy nem mehet oda a többi táljához és hogy csak akkor kezdhet el enni, amikor te akarod. Mivel ő kevesebbet kap gondolom, gyorsabban eszi meg, nézd meg, hogy kb a másik kettő mennyi ideig eszik, addig várasd a kicsit, így is erősíted benne azt, hogy attólmég, hogy lent van a kaja, az a te tulajdonod és akkor ehet belőle, amikor te mondod neki.

2013. ápr. 25. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!