Kutyák külön etetése?
nálunk 3 kutya van, a legidősebb nagyon kajaféltő, egy és a múlthétig egy rács választotta el őket kajálás közben, hogy lássák egymást, de a többiek ne akarják elvenni a kaját tőle. Aztán meguntam ezt a folytonos hülyeséget, elvettem a rácsot és nem engedtem oda a másik kettőt a nagy kajájához (ő eszik a leglassabban), de olyan is volt, hogy mivel addig ugye nem nyúlhatnak a kajához, amíg nem mondom, hogy adtam +fél perc várakozást a két zabagépnek, így nagyjából egyszerre végeztek.
Tanítsd meg a kiskutyának, hogy nem mehet oda a többi táljához és hogy csak akkor kezdhet el enni, amikor te akarod. Mivel ő kevesebbet kap gondolom, gyorsabban eszi meg, nézd meg, hogy kb a másik kettő mennyi ideig eszik, addig várasd a kicsit, így is erősíted benne azt, hogy attólmég, hogy lent van a kaja, az a te tulajdonod és akkor ehet belőle, amikor te mondod neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!