Véleményeket, tanácsokat kérnék szépen?
Ilyen szituban nem kell erőltetni, együtt felerősítik egymás ugatását, ha baj van együtt mennek rá a kutyádra, ellenkező nem ellenére is.
Tudom,hogy már nem a kérdésedre a válasz, de az egyik hozzászólásra muszáj reagálnom.
Azért az így nem igaz, hogy kant kannal SOHA nem szabad összeengedni,mert ha ez így lesz az agyadba,nagy valószínűséggel rányomod a kutyádra is és tényleg összeférhetetlen lesz a többi kannal. Megfelelő neveléssel nem okoz problémát.HA meg dominánsabb kan kordában lehet tartani,verekedéseket elkerülve.
Sajnos séta közben állandóan kérdezik, hogy szuka vagy kanom van. Ha ellenkező nemmel sikerül találkozni,akkor odaengedhetem/engedi.Csak vannak olyan kutyák,akinek tök mindegy ellenkező nem vagy sem. Sokszor meg hebegnek habognak, amikor szukához engedem oda az én szukámat, és játszani akarnak. A válasz az szokott lenni, hogy pedig a szukákat nem szeretni. Vagy általánosítanak az emberek,hogy 2kutyával nem jött ki,akkor a 3.al sem fog vagy elhiszik a sok kutyát tartó embernek, hogy ne engedd össze csak ellenkező neművel. Saját fülemmel szoktam hallani,hogy tanácsolják egymásnak a baromságot, amikor csóvál a kutya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!