Nektek milyen fajtájú kutyátok van?
nincs fajtája ő igazi keverék :)
Szaporítótól hoztam el 2 éve,nem tudtam ezekről a dolgokról akkor még, főleg hogy shih-tzunak adta el a falusi marhája. De persze nem adnám oda a világ kincséért se, csak azt bánom hogy egy szaporítót támogattam :( Rá 1 évre kb mikor regisztráltam ide az oldalra itt világosultam fel a szaporítókról és annyit tudok tenni hogy próbálok mindenkit lebeszélni róla.
Skótjuhász- az előző halála után maradtam hű a fajtához
Tacskó- utcáról befogadott, de nem az a kis vézna típus, hanem amelyiket bátran beküldenék a rókalyukba
Magyar agár, Csivava.
Első, nagyon szép a kutyusod!
Bullmasztiffom van.
Nekem ő a tökéletes fajta (mind külső, mind belső tulajdonságait tekintve), emelett személyiségre is sikerült egy olyat kifogni (bár a mi kezünk is benne van), aki nagyon passzol hozzánk :)
Ő az én kis buflákom :)
Egy másfél éves husky-német juhász-ki tudja mi szuperkeverék boldog "tulajdonosa" vagyok. Azért pont őt választottam, mert amikor megláttam a betonon egy törött kerti szék alatt remegő kis szőrgombócot, nem tudtam ott hagyni (még azután sem, hogy megpróbált megharapni - ilyesfajta figyelemmel azóta sem tüntetett ki senkit :D)
Ő az én hercegem, Maximilian:
Labradorom van. :) hát, igazából nem tudom, hogy miért ezt a fajtát választottam. egyszerűen megtetszett a külseje, a természete, mindene. egyszerűen imádom, jobb kutyust nem is választhattunk volna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!