Egy farkas falkában hogy működik a szaporulat?
A mudi nem pásztorkutya, hanem terelőkutya. A komondor pl pásztorkutya. A mudi ahhoz szokott, hogy a nap igen nagy részében a gazdája mellett legyen.
Érdekes, én a kennelépítés mellett kivétel nélkül olyan kutyatartással kapcsolatos könyvekkel találkoztam, ahol leírják, hogyan tegye az ember kutyabaráttá az otthonát, hogyan szoktassa szobatisztaságra stb...
Igazából, több könyv foglalkozik a szobatisztasággal, mint a kennelekkel. Szóval...
Az én kutyáimnak én kellek és a rendszeres munka. A csillagos égre elég magasról tojnak, ha én kikerülök a képből.
Hát tudod az emberek többsége családtagnak veszi a kutyát, nem véletlen az a mondás, hogy "A kutya az ember legjobb barátja". És aki magához vesz egy kutyát igyekszik mindent megadni neki, hogy boldog legyen.
Inkább te vagy a szánalmas és nevetséges, kicsit magasabb lenne az agyi kapacitásod már fotoszintetizálhatnál :) Ha meg ennyire zavarnak azok akik panelben tartanak kutyát, akkor vegyél nekik kertes házat, nem fognak ellenkezni, ebben biztos lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!