Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Sos, lehet baja a kutyámnak?

Sos, lehet baja a kutyámnak?

Figyelt kérdés

A kutyám kikukázott egy élesztődarabot(nem volt nagy darab) és megette..lehet ettől baja???Vigyem dokihoz vagy nem lesz baja???

Am egy kistestű kutya...

2009. szept. 25. 23:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha nem fog hányni holnap délutánig nincs baja.Ittas vele minnél több vizet:)
2009. szept. 25. 23:19
 2/11 A kérdező kommentje:

Az a baj,h sehogy nem tudom beleerőszakolni a vizet!!

Csak akkor iszik mikor ő akar..:(

2009. szept. 25. 23:32
 3/11 anonim ***** válasza:
dehogy baj, meg jot is tehet neki. ha meg nem max fosik holnap. de az elesztöt sokan nyersen is megeszik.
2009. szept. 26. 00:02
 4/11 A kérdező kommentje:

Én is szoktam enni és tudom jó,de h a kutyának jó-e azt nem tudom...

pl ott van a mazsola meg szőlő én eszek azt is,de a kutyák bele is halhatnak...:(

2009. szept. 26. 00:15
 5/11 anonim ***** válasza:
nem hiszem, hogy baja lenne tőle, tényleg max.meghajta :)
2009. szept. 26. 00:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen egy borsónyi jót tesz!Az élesztővel vigyázni kell ,mert dagad a gyomorban ,ha a gyomorcsavaródás jelei mutatkoznak ,akkor kell orvoshoz vinni!Egyépként az én kutyám is egyszer evett élesztőt és csak annyi baja lett,hogy majdnem fakadt és 3 napig alig bírt megmozdulni!De függ ,hogy mennyit evet én szerintem nem lesz semmi baja!
2009. szept. 26. 01:01
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Mekkora darabot evett a kutyus?

Egy borsónyi valóban nem árthat, bár, mint írtad, kistestű kutya, így még ekkora darab is iszonyúan felfújja majd!

Rengeteg szelet csinál, ha nagyobb darabot evett, kérdzzél rá az orvosnál szerintem.

Egy 1/3-ad, vagy egy 1/2 is nagy bajt tud csinálni egy kistestű fajtánál.

Itt vidéken hallottam olyat, hogy egy élesztőbe 2-3 gombostűt rejtenek, és ha megeszi a kutya, gyomorcsavart kap, plusz még a tűk is kiszúrják a beleit.

"Jó" szomszédok pusztítják így haragosaik kutyáját, aki rájár a tyúkjaikra.

Üdv.

2009. szept. 26. 11:14
 8/11 anonim ***** válasza:

szegényke...én a biztonság esetére kivinném a dokihoz

XD

2009. szept. 26. 13:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Hogy? A kutyák belehalhatnak a szőlőevésbe? Ezt honnan veszed? Nekem is kistestű kutyusom van és a nyáron megette az elszórt szőlőszemeket és semmi baja nem lett...
2009. szept. 26. 15:03
 10/11 anonim ***** válasza:

Igaz, amit a kérdező mondott! Bizonyos kutyák ehetnek szőlőt, bizonyos kutyák meg nem. De ez csak azután derül ki, ha már evett egyszer.

[link]

Kérdésre válaszolva: ha ez elkövetkezendő 1-2 napban (kedvetlenség, étvágytalanság, puffadás, stb.), akkor nincsen semmi baj. Ha szokatlan betegség tünetet tapasztalsz, irány a doki!

2009. szept. 26. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!