Sos, lehet baja a kutyámnak?
A kutyám kikukázott egy élesztődarabot(nem volt nagy darab) és megette..lehet ettől baja???Vigyem dokihoz vagy nem lesz baja???
Am egy kistestű kutya...
Az a baj,h sehogy nem tudom beleerőszakolni a vizet!!
Csak akkor iszik mikor ő akar..:(
Én is szoktam enni és tudom jó,de h a kutyának jó-e azt nem tudom...
pl ott van a mazsola meg szőlő én eszek azt is,de a kutyák bele is halhatnak...:(
Szia!
Mekkora darabot evett a kutyus?
Egy borsónyi valóban nem árthat, bár, mint írtad, kistestű kutya, így még ekkora darab is iszonyúan felfújja majd!
Rengeteg szelet csinál, ha nagyobb darabot evett, kérdzzél rá az orvosnál szerintem.
Egy 1/3-ad, vagy egy 1/2 is nagy bajt tud csinálni egy kistestű fajtánál.
Itt vidéken hallottam olyat, hogy egy élesztőbe 2-3 gombostűt rejtenek, és ha megeszi a kutya, gyomorcsavart kap, plusz még a tűk is kiszúrják a beleit.
"Jó" szomszédok pusztítják így haragosaik kutyáját, aki rájár a tyúkjaikra.
Üdv.
szegényke...én a biztonság esetére kivinném a dokihoz
XD
Igaz, amit a kérdező mondott! Bizonyos kutyák ehetnek szőlőt, bizonyos kutyák meg nem. De ez csak azután derül ki, ha már evett egyszer.
Kérdésre válaszolva: ha ez elkövetkezendő 1-2 napban (kedvetlenség, étvágytalanság, puffadás, stb.), akkor nincsen semmi baj. Ha szokatlan betegség tünetet tapasztalsz, irány a doki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!