Most ellik a kiskutyám,2 gyönyörű baba van már, de a Lili nem akarja etetni őket. Rá tettem a kicsiket a cicijére de akkor az anyuka felugrik és forogni kezd, megy körbe. Tudnátok tanácsolni valamit? Sürgős
Előfordúl hogy csak akkor kezd szoptatni ha minden kölyök megvan.
Macskákat tenyésztettem és a nőstényem csak akkor szoptatott amikor az utolsó is kinn volt. De szerintem hívj fel egy állatorvost, és kérdezd meg. Szülés után egyébként is ajánlatos megnézetni a dolival, az anyát is meg a kölyköket is. Mondjuk az sem ártot volna ha előtte beszélsz orvossal.
törzskönyves a kutyád?
ha nem, akkor miért kínzod?
nins elég kutya a menhelyen -.-
tanácsom,hívj fel egy állatorvost majd amikor a kicsiket ingyen oda adjátok vkinek 8 hetes korukban 1-2 oltással akkor ivartalanísd a kutyádat!
Nyalogatja őket és foglalkozik velük. Most már 5 baba van. Aranyosak és nagyon életre valóak, esznek is már és úgy tűnik jó anyuka a Lili.
A végére csak annyit, hogy aki segíteni szeretett volna annak köszönjük, azoknak akiknek csak a nagy pofájuk van és előítéleteik vannak olyan valakiről akiről nem tudják ki és miért került abba a helyzetbe, hogy itt kell tanácsot kérjen és nem állatorvosnál. Annyit így a végére, hogy sikerült takarításból annyi pénzt össze kaparnom, hogy holnap el tudom vinni a Lilit állatorvoshoz. Úgy, hogy nem felelőtlen vagyok, hanem egy 2 oklevéllel rendelkező közgazdász aki 3 hónapja most 1 hete talált állást. Azok akik csak pofáznak remélem soha nem kerülnek ilyen helyzetbe.
Na szóval most már 6-n vannak és egészségesek.
Az előbbihez még hozzá fűzném, hogy imádjuk a Lilit és a babáit is fogjuk.
az a te gondod,hogy hagytad befedezni a szukádat!
ha figyeltél volna akkor nem lettek volna kölykök..
Te jó tudatlan vagy!
6 hetes korukban meg kell ,hogy kapják az első oltást 6 kiskutyára az szép összeg lesz fejenként 4-5 ezer ft, plussz a chip 6 kiskutyára megint 3500-5 ezer attól függ hol csinálod..
anyagilag szarul állsz,de kell neked a szukát befedezni
gratulálok!
19:04-es vagyok
az lemaradt,hogy 6 heted van kb 50 ezer ft előteremtésésre amiből a kiskutyák oltásást és chipelését illetve jó minőségű puppy táp szükséges..
máskor kicsit elgondolkodsz,hogy nem agyon kéne szaporítani a kutyádat!
egyet árulj minek kellettek kiskutyák?
pénz miatt?
vagy csak véletlen?
babázni akartál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!