Mit gondoltok, milyen az új oldalam? (főleg kutya kedvelők)
Szerintem jo,de nem kéne még valamit fel rakj..Bocs..
De jo oldal :)
ezt mondjuk nem értem:
Bélcsavarodás:NAGYON VESZÉLYES, akár 15 perc alatt halált okozhat! Étkezés előtt és után ne mozgassuk aktívan a kutyát!
akkor mikor????:)
Jó lesz ez:)
De a kutyák jellemzésénél írhatnál a mozgásigényükről bővebben (csak hogy tudja a gazdi jelölt, mit is vállal). És mondjuk nem tudom hogy tervezel e ilyen cikket, de fontos lenne megemlíteni a tenyésztő vs szaporító témát, mert nagyon sokan pusztán tudatlanságból vesznek szaporított kutyát. :)
A bélcsavarodás igazából gyomorcsavarodás!Evés után legalább 2 órát pihenjen a kutya,ezt szokták javasolni.
Meg hogy a száraz tápot jobb áztatva adni,hogy ne a gyomorban dagadjon meg.
ma 22:29
Tévedsz.
Van bél- és van gyomor csavarodás.
Velemenyt kertel ezert megirom. Nem jo az oldal!
Kinezetre sem attekintheto, nincsenek menuk es temak, nem lehet majd rajta konnyen megtalalni semmit ha lesz rajta 2-en tobb cikk
Tartalom. A cikkek rovidek es rosszul megfogalmazottak. Sajnos amiket irsz azok se igazak :( bar gondolom a joszandek vezet h ilyet irjak de ha tanacsot adsz akkor legyel tajekozott a temaban. Pl a kakievesen nem segit az altalad leirt ananasz foleg h azt a kutya rossz hatasfokkal emeszti tehat felesleges energiaba kerul. A kakit azert eszik mert asvanyi anyagot potolnak (foleg foszfort) es igy ha jo minosegu tapot kapnak akkor ezzel meg is szunik ez a hiany.
Javasolom ha ilyen oldalt akarsz csinalni akkor nezz utana minden temanak tobb helyen, kerd ki hozzaertok tanacsat.
Remelem azert nem szegtem kedvedet, es megfogadod az altalam leirtakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!