1 éves beagle kutyának hány kg-nak kell lennie?
hát 1 évesen ha 15 cm vel magasabb mint az átlag beagle és 15 kg, akkor valószinűleg nem fajtatiszta.
A felnőtt szukák súlya 14-15 kg...
Képet tudsz mutatni?
Persze, de szerintem a képről nem fogod látni, hogy nagyobb. (Nincs viszonyítási alap!)
(Vannak beagle barátai, akik már 4-5 évesek, mindegyik alacsonyabb nála.)
11:06 os vagyok.
Aranyos kutyus, lehet,hogy keverék, vagy ahogy mondtad, génhibás beagle :D
A lényeg, hogy édes kutyusod van, de standardon felüli, ezért semmiképpen ne legyenek kölykei.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__338560-beagle..
emlékeztem ám rá, hogy volt egy hasonló kérdés a nyáron, és azt is te tetted fel :D
Amúgy az én biglim 16-17 kg és 4 éves, ő erősebb csontozatú is, na meg fogyózik is :D
jah és nézd meg őt: [link]
"netboardról"
6 hetes beagle mix szukácska altatás elől mentve, keres S.O.S gazdit. Nagyon domináns kis eb igazi amazon. Gyerekekkel jól el van, tesót mindíg maga alá gyűri.
Azért mutatom, mert ő teljesen beaglenek néz ki, pedig keverék, a képen a tesójával van, szinte hihetelen a különbség :O
szóval a szin az nem mérvadó.
Igen, én tettem fel, mert már akkor is gyanús volt.
Tündéri, az biztos.Tavasszal lesz ivartalanítva. Nincs se pénzem, se időm arra, hogy a kölykeit "nevelgessem", ezért nem szeretnék neki egyet sem. Amíg nincs pénzem a műtétre (25 E-t nem könnyű összekaparnom), addig marad az injekció. A semminél ez is jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!