Kutyáknál ez kutya jelent? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Az baj ha amikor meglàt engem akkor azonnal megugat?2013. ápr. 17. 19:05
1/12 sippara válasza:
Az attól függ, HOGYAN ugat meg :) van üdvözlő, agresszív, vidám, területvédő, és - bizonyára - még vagy százféle ugatás, amit adott helyzetben "használhat" a kutya, mind-mind más-más hanggal és "képpel" (gondolok itt a kutya testének minden porcikájára) jár. Az alapján, hogy "megugat", egy biztos: tudja, hogy ott vagy :) minden más a helyzettől függ :)
2/12 anonim válasza:
Nem értem, mit szeretnél tudni? Mi az hogy kutya jelent? Milyen kutya ugat meg? A tied, másé? Hogy ugat? Csóválja a farkát, vagy agreszív?
3/12 A kérdező kommentje:
A kérdésbe a második kutya szó mit- et jelent. A kutya fajtája tacskó és az enyém
2013. ápr. 17. 19:21
4/12 A kérdező kommentje:
Néha agresszívabban néha meg nem
2013. ápr. 17. 19:25
5/12 anonim válasza:
A kérdése még mindig nem értelmezhető.
Miből gondolod hogy agreszíven ugat rád a kutyád?
6/12 A kérdező kommentje:
Talán mer behallatszik a házba. Pedig 20 m-re van a kutyától. Ez nem elég agresszív
2013. ápr. 17. 21:25
7/12 Firestorm válasza:
He?Ebből az egészből semmit nem értek.
Lehet már túl szőke vagyok értelmezni a kérdést és pluszba a kérdező furcsa válaszait!
8/12 anonim válasza:
Ne aggódj nem csak te nem érted:-)
Kérdező nem attól agreszív hogy häny méterről halatszik az ugatás. Lehet hogy csak unatkozik, taán foglakozni kéne vele nem megkötni a ház háta mögött.
9/12 zsuzsabazsa válasza:
Aki másnak kertbe keréz annak fityme retyme tyütyü.
Értetted?
10/12 Firestorm válasza:
Pontosan,ahogy az előttem szóló fogalmazott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!