2hónapja van nálam egy kislány csivi, megvettem egy rossz szaporítótól.
Kb 5éves lehet, eléggé szereti a pociját, és picit dagi is és nagyon köhög, naponta elég sokszor.
Lehetséges hogy a szívével van a probléma? Esetleges "túlsúly" miatt?
Voltam vele orvosnál kapott szurit, épp akkor nem jött rá a köhögés, na meg azt mondta a doki vegyünk acc-t majd elmúlik ezektől, de még rosszabb szinte.
Olyan krákogás, fuldokló szerű!!
2013. ápr. 17. 10:21
1/4 anonim válasza:
Kennel köhögés,például.Félrenyelt idegentest.Légcső fellődési rendellenesség.Vidd másik dokihoz mert sokba fog még kerülni neked a találgatása,vedd fel a köhögését,hogy akkor is hallja ha éppen nem produkál.Az acc ronthat,ha nem arra kapja ami a baja.Lehet jó szándék vezérelt amikor megvetted,de ezzel csak a szaporító tevékenységét segítetted tovább és többszörösét költheted még a kutyára,mint amennyibe került.Lehet szívbaja is,de ha megvizsgálta rendesen,meghallgatta a szívét,tüdejét,ki kellett tudnia zárni a dokinak.
2013. ápr. 17. 10:34
2/4 anonim válasza:
A mi kutyánknak a szívével volt baj, amitől vizesedett a tüdeje, vele született betegség volt (a beltenyészettől) és ő is nagyon köhögött emiatt. Szívgyógyszert kellett szednie élete végéig, meg adtak egy szurit, hogyha nagyon fulladna, azt adjuk be neki. Sajnos csak öt évig bírta így. :(
2013. ápr. 17. 10:35
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sajnos tudom, de ezek a kétségbeesett szemek nekem mindennél többet ért hogy segítsek.
Ha mondjuk hangosabban beszélek a keletétől még mindig berohan a kis ágyába, mert nagyon fél, gondolom többször meg is verték, és kiakartam menteni, kitudja ha pénzért eladta a sok szaporítás után mikor már nem kellett neki lehet saját kezűleg is elpusztította volna az a szívtelen.
Megpróbálok hónap elején elvinni egy kórházba!
2013. ápr. 17. 10:49
4/4 anonim válasza:
Az a doki, aki az ACC-t javasolta, megvizsgálta egyáltalán? Másik helyre menjél. A szívtől kezdve bármi oka lehet a köhögésnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!