Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fiú spicc kutya lába között...

Fiú spicc kutya lába között egy dió nagyságnyi dudor, mi az?

Figyelt kérdés
Ma fedeztem fel, hogy ott van neki, eddig nem láttam, igaz nem is nagyon nézegettem, először azt hittem, hogy a heréje, de nem az. Normális hogy ott van neki? Pont középen van, meg minden, szóval lehet, hogy ott kell lennie, de nem értek hozzá. Ja és az ilyen barnás, a kutya meg hófehér.
2009. szept. 23. 23:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem szoktam nézegetni,de tudom hogy a kutyámnak a heréje van ott.Pl. fürdetésnél ott is meg kell mosnom neki,meg ha hanyattdobja magát akkor is elég feltünő.Amikor kanosabb,akkor lehet előrébb érezni nekik,ez is normális.
2009. szept. 24. 07:24
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, mennyi marhaságot tudtok itt osszehozni! :(

"Amikor kanosabb,akkor lehet előrébb érezni nekik,ez is normális." Persze, ide-oda mászkálnak a golyói, igaz?!

Tanulmányozzátok kicsit ezt az oldalt:

[link]

A kutya heréi a végbélnyílás közelében, az alatt találhatók és nem mászkálnak ide-oda... Ami a herék és a hímvessző vége között félúton van és megnagyobbodik amikor "kanos", az nem más, mint a makk hagymája. (A megnagyobbodás a merevedés miatt van, mint az embereknél is, csak nekünk nincs dudor a makkunkon.) Ennek segítségével tud párzás közben összeragadni a szukával.

2009. szept. 24. 07:40
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Raadasul, vegyetek eszre, a kerdezo elso kutyas, es 6 honapja. Vagyis a kutyaja lassan kezd felnoni. Es az azzal jar, hogy a herek leszalank veglegesen a herezsacskaba, es megnagyobbodnak. Valoszinuleg azt latja erzi - es igen, nem szokatlan, hogy a feher kutyak herezacskoja feketen pigmentalt. (Azthiszem, ez meg kulalaki hibanak sem szamit)

Szoval, semmi gond, ha a kutyad olyan 6-10 honapos, ahogy gondolom, akkor az a dudor azt jelzi, hogy kisfiubol lassancskan ferfiva cseperedik.

Es igen, a himveszon is talahato egy dudor, de az mas, az a parosodasnal az osszeragadasnal kell, azzal aztan foleg ne foglakozz.

Hint: google - "male dog anatomy" :)

2009. szept. 24. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!