Utazást, egyedüllétet jól tűrő, lakásban tartható, békés, csendes kutya fajták, nevelési tippek?
Külföldön élek egyedül, heti 5x8 órát dolgozom, egyéb szabadidős elfoglaltságom nagyon ritkán akad. Társállatként szeretnék egy kutyust, aki nem bosszantja fel a szomszédaimat, amíg dolgozom. Tudom, hogy elsősorban nevelés kérdése, de úgy gondolom, sok múlik a kutya egyéniségén is.
Zöldövezetben lakom, több park is rendelkezésre áll a környéken, úgyhogy tér van bőven, a probléma az, hogy napi 9-9.5 órát egyedül kellene lennie a kutyusnak.
Évente 3-4-szer utazom Magyarországra, természetesen vinném magammal. (Repülőn vagy vonaton)
Kinek van tapasztalata?
A törpeuszkáros vagyok.
Sosem hallani a hangját otthon. Csak a futtatóban szokott ugatni, amikor bandázik a többi kutyával.
Otthon csak egyszer hallottam ugatni, amikor álmában vakkantott egyet. :)
Nem is nyüszög, semmi baja, nagyon jól el van egyedül. :)
Én is az uszkárt javasolnám, hogy ha a nap többi részében le tudnád őt foglalni feladatokkal, sétával, tanulással.
esetleg egy fiatal kistestű keveréket.
Megírnád mit kell tudni egy ilyen tanfolyamon? Nagyon kíváncsi vagyok rá. Akár privátban is elküldheted.
köszönöm
Hovarju:
Fogalmam sincs, annyira még nem néztem utàna, egyelöre csak tàjékozodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!