Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hallottatok Benji haláláról...

Hallottatok Benji haláláról Paks mellett? Kiszúrták a szemét, megpróbálták fölakasztani, és élve elásták, emberek ezek? Ezek az Emberek?

Figyelt kérdés

Én most láttam a híradóban, és teljesen magam alatt vagyok. El is sírtam magam, mire a kutyusom teljesen kétségbeesett, és össze vissza nyalt. Vele is ez történt volna, ha nem jó kezekbe kerül, és jó menhelyre, onnan meg hozzám. Teljesen le vagyok döbbenve.

Azt hiszem, ha ezek az emberek előkerülnének csak be kéne hajítani őket egy menhelyre tele önkéntesekkel. Meglincselnénk őket és utána mehetnek a börtönbe!

Teljesen el vagyok keseredve.

2009. szept. 23. 18:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 20:49! Amikor 2-3 éve Makón felgyujtották azt a szegény kislányt miután megerőszakolták, és utána két hétig küzdöttek az életéért az orvosok de sajnos meghalt, azt is gáznak tartod?
2009. szept. 23. 21:08
 12/16 Winner of Royal Hill ***** válasza:
27%

Már megint itt tartunk...Kutya kontra ember.

Ennek a kutyának kiszurkálták a szemeit,összetörték mint a ropit,mit vártak tőle? Lesz még belőle valami? És ha meggyógyult volna mit csinálnak vele? Ki veszi magához? Na mindegy,ezt nem ragozom tovább,aki nem így gondolkodik sosem fogja megérteni...

2009. szept. 23. 21:17
 13/16 anonim válasza:
100%

Büdös rohadt állatkínzók gyűlölöm őket:@

Azt csinálnám velük amit ők az állatokkal...

Újságban olvastam olyat, hogy egy öreg nénikének ellopták a kutyáját, felakasztották, aztán feldarabolták és kidobálták a testrészeit az útra...:S:@

2009. szept. 23. 21:26
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Én pont nem néztem ma híradót.

Szörnyű, hogy ilyen megtörténhet, egyszerűen nem találok szavakat. Aki ilyet képes tenni egy szegény, védtelen élőlénnyel, aki ugyanúgy érez fájdalmat, mint ő maga azt éhes oroszlánok közé kéne hajítani.

Nem értem, hogy miért gondolják egyes emberek azt, hogy ilyen módon rendelkezhetnek más élőlények életével.

2009. szept. 23. 21:41
 15/16 A kérdező kommentje:

20:41

Pontosan. :(

2009. szept. 23. 21:54
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig az összes választ, de őszintén szólva nem is tudom hogy hogy írjak. Indulatosan, vagy inkább elkeseredetten. Undorítónak tartom, hogy valaki úgy bánik egy kis érző lénnyel mint egy ronggyal, sőt... én egy ronggyal nem bánnék így. Az ilyen emberek azt érdemelnék, hogy ugyanúgy kinozzák őket, ahogy ők kínozták a kutyát, és igen is álljon valaki ott mellettük és kérdezgesse, hogy "na jó? jól esik?" Esetleg néha a képébe is röhöghetnek. Elmondhatatlanul sajnálom az ilyen sorsra jutó kutyákat, ez ilyenkor csak arra késztet, hogy a környezetemben helytelenül tartott állatoknak segítsek, az enyémet pedig csak még jobban szeressem mint előtte.

Azt is felháborítónak tartom, hogy a legnagyobb büntetés állatkínzásért felfüggesztett börtönbüntetés volt. Ne nevettessenek már, akkor minek a törvény??? A minimum hogy 1-2 évet rohadjon az ilyen ember egy 2 négyzetméteres kis sötét lyukban, és kenyéren meg vízen éljen. A hecc kedvéért, valami könnyen hergelhető kutyákkal őriztetném.

2009. szept. 23. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!