Mi baja a kutyámnak? Nem tudja balra fordítani a fejét.
8 éves westie kan kutyus. Reggel óta lógatja az orrát, kedvetlen, sétálni sem volt akkora öröm, mint eddig, de azért tetszett neki. Enni evett rendesen (mondjuk ma nem kéregetett ebédnél, ahogy szokott, csak aludt). A nővérem észrevette, hogy nem tudja balra fordítani a fejét. Az előbb megpróbáltam NAGYON ÓVATOSAN elmozdítani a fejét, de csak pici fújtatást meg nagyon halk vonyítást(?) hallottam, ezért nem nyúztam szegénykét tovább,
Mi baja lehet? Elaludta a nyakát, vagy ilyen kutyáknál nincs? Esetlen a szél miatt van? Szerintetek? :/
Egész nap csak alszik...
Köszönöm a választ. Igen, a fülére mi is gondoltunk, mert szegénynek állandóan baj van vele és végeláthatatlanul kezeljük, de sokszor nem segít túl sokat.. :/
Most így belegondolva azt hiszem volt már egy-kétszer ilyen, csak akkor nem egész nap tartott, csak pár óráig, és nem volt ilyen kedvetlen. Mondjuk most picit felélénkült, de attól még egész nap szundizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!