Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti ismertek olyat aki egy...

Ti ismertek olyat aki egy vagyont keresett kutyatenyésztésből?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 13. 16:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Olyat ismerek, akinek a férje gazdag, a hölgy pedig otthon van, mint háztartásbeli. Vagyont költ a kutyákra, 3 saját kutyája van, mind külföldről. A kutyáknak remek eredményei vannak, gyönyörűek, és ehhez mérten kéri meg az árukat. Olyan 200 körül van nála egy kutya. De összességében szerintem jó, ha nullára jön ki a vége.

Ez nem megélhetés, hanem "hobbi", amire költeni kell.

Egyébként whippeteket tenyészt.

2013. ápr. 13. 16:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én macskát tenyésztettem, de iszonyat pénzeket költöttem, nem igazán volt nyereség rajta. 8 éve hagytam abba amikor a dokim félrekezelet a vemhes anya macskámat, és majdnem belepusztúlt szegény az ellésbe. Akkor ahz mondtam soha többet. De a kiállítások, szűrések, tenyészálatok, stb rengetegbe kerűlnek. Csak mániások csinálják. Meg persze a szaporítók, nekik van hasznuk is de ez már egy másik dolog.
2013. ápr. 13. 16:16
 3/4 anonim ***** válasza:
82%
Hobbicélú állattenyésztésből, ha jól csinálod nemhogy vagyont, de pénzt keresni nincs esélyed. Keresni haszonállatból lehet, de ott is azért, mertha baja van akkor levágod és nem költesz rá.
2013. ápr. 13. 16:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Én ismerek olyat akinek vannak nagyon értékes akár milliókat érő kutyái de vagyont így sem tud keresni mert ha a legjobb kutyáit eladja akkor megbukik. A tenyésztők nagyon sokat költenek kutyáikra, a minőségi eledel drága.ig kizárólag szoptat ekkor mégjobban majd 3 hetes kortól meg esznek jó sokat a kölykök és az anya is mert szopnak is még.

De ha kiszámolod hogy egy anyakutya 2 hónapig vemhes "jobban kell táplálni" majd három hét. Majd jönnek az oltások, csippezés, törzskönyv mind költségek. Tehát egy népszerűtlen fajta tenyésztőjének jó ha nullába kihozza.

2013. ápr. 14. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!