Megbolondult a kutyám? PLS HELP ME! . Xx
Van egy kisebb labdája és azt állandóan hordozgatja magával a szájába...Amikor beül a házába maga mellé teszi és védelmezően takarja...Nagyon aggódom.Nappal nem szokott bent ülni...És ha elveszem tőle nagyon nyöszörög.
Nincs ivartalanítva és soha nem volt még kölyke.
Miért ilyen? Tudok neki valahogy segíteni?
Kedves Kérdező!
Itt mindenki jóindulatú, illendő, segítő szándékú válaszokat ad. Nem tudom, mit képzelsz magadról, hogy ilyen megnyilvánulásokat teszel egy nyilvános fórumon csak azért, mert a kapott - egyébként nagyon is jogos és normális - válaszok egy része nem tetszik. Mert ha a szüleid nem költenek a kutyára, neked pedig nincs pénzed, akkor mivel eteted pl? Oltások, féreghajtás? Szóval, érted...
Mindazonáltal, szerintem épp elég kutya van a menhelyeken, ha az ivartalanításon kívül minden egyéb dolgot biztosítani tudsz neki, akkor ettől még ne válj meg tőle.
Az egyébként egy jó gondolat, hogy kérj segítséget állatvédőktől, hátha... Ennyi utánanézés igazán megérné.
Figyeljetek!
Ilyen dolgokra valahogy szerzek pénzt...a saját ételemből kap enni és óvom és szeretem őt...
Indulatos vagyok mert most vannak problémáim elnézést...
Állvemhesség szerintem.
1. Ne adj neki túl sok ételt.
2.Ne babusgasd,ne szeretgesd,kicsit mellőzd.
3.Vedd el a játékait.
Legkönnyebben úgy veheted észre,hogy a cicijei (emlői) megdaganak.
Barátnőm kutyusa is az volt,simiztem a pociját és észre vettem,hogy az emlői meg vannak dagadva.Nem hitt nekem,hogy állvemhesség...Aztán pár nap múlva csak rá vettem,hogy vigye dokihoz és ott kiderült valóban ez van.
És amiket fent írtam azt a doki tanácsolta kb 1,5hét alatt helyre jött a kutyus azóta ivartalanítva lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!