Megbolondult a kutyám? :S
Volt neki egy textil frizbije amivel nagyon jól elvolt, szóval úgy döntöttem hogy vezsek neki pár szabványosat! Meglettek és akkor kiderült hogy a másik, öreg kutyám aki utál ilyen dolgokkal játszani sokkal tehetségsebb mint a fiatal! Tökre örültem, játszottunk, jól megdicsértem, azóta is gyakorlunk minden nap! Akkor a fiatal kutya egyszer nem annyira érdeklődött a fribi után nem hozta, gondoltam nem baj majd máskor. Viszont nem sokkal később valami rosszat csinált ami miatt megszídtam. Azóta a fiatalabb tiszta idegbeteg. Ha hirtelen mozdulatot teszek, véletlenül megpöckölöm, meghúzom a szőrét ÜVÖLT, mint akit nyúznak, pedig szinte hozzá sem érek! Ha kérek tőle valamit amit már tud akkor nem csinálja meg, csak néz rám és látom rajta hogy retteg mert fél hogy mérges leszek ha nem csinálja meg, de akkor miért nem csinálja meg könyörgöm és akkor nem leszek mérges (szerinte)???? Vagy pl azt mondom hozd ide a kedvenc játékod, inkább elmegy az ellenkező irányba vagy elmegy a játékig de otthagyja és visszasunnyog.
Mindig is érzékeny kutya volt de NEM idegbeteg! Nem fél a vihartól, a tüzijátéktól, a hirtelen dolgoktól sem az idegen emberektől, kutyáktól. Egy mintaeb. Én sosem bántottam, és senki más sem, minden lépéséről tudok, nem történt vele soha semmi rossz! Máskor is szídtam már meg, ebbe nem hiszem hogy bele kéne halni. :S Amikor a másikkal játszom csak jön oda és néz de csinálni nem hajlandó semmit. Mi baja lehet neki?
Nem hiszem hogy féltékeny mert eddig is foglalkoztam mindkettővel meg különben is ő van a rangsorban lejjebb és teljesen elfogadta, már összeszoktunk több éve. :S
Elszaladt, utána mentem, mondtam neki közben 'nem szabad' és visszaküldtem előre a helyére. Máskor is csináltam ilyet, és semmi baja nem volt vele. Nem vertem meg vagy ilyesmi. oO
Annyira szeretem őt hogy érte dolgozok (most itthon) meg legyen mindene ezért nem rá figyelek állandóan. Fekete kutya és nem látom sötétben, egyszerűen lehetetlen hogy mindig észrevegyem. Nyúltam a vizemért, eldőlt, ezt ki számította volna ki előre hogy figyelhessek rá? :S
Megérteném ha valami nagy baj történt volna vele, de hiszen semmi nem volt. Volt olyan hogy meg akarta ölni őket egy kutya, de még a szeme se rebbent. Szóval nem értem és ez fusztrál... Ha érteném hogy mi baja akkor olyan egyszerű lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!