Akinek 5 év körüli, kan labrador kutyusa van hány kg?
Figyelt kérdés
Kutyusom, 33-35 kg körül mozog, de mindenki azt mondja, hogy kövér...pedig amelyik másik labikat látok, sokkal vaskosabbak...2013. ápr. 12. 21:29
1/7 FannaL válasza:
Szomszédomnak szukája van, 41 kg. az a kövér. A 33-35 kg nem vészes, ha nem zsír, hanem izom van rajta.
2/7 anonim válasza:
Nem az elég jó. Az én kutyusom most 9 hónapos és kb. 28 kg.
3/7 anonim válasza:
Nekem 4,5 éves a labim(mind a kettő)és a lány 39kg,a fiú37kg. A doki azt mondja hogy csak a lányka kövér egy picit!!Most fogyózik!!Égjen a zsír.....Szerintem tökéletes a súlya a kutyidnak,ne aggódj!!
Jó kutyázást!!
Üdv.Anna :)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :) akkor megnyugodtam és mindenkivel közlöm ezentúl, hogy ne dagizza le, ő így szép és ilyen alkatú :) habár eddig is mindenkinek megmondtam :) Neked is jó Labizást!!! :)
2013. ápr. 16. 20:50
5/7 anonim válasza:
labi 30 kilóig normális. én ugy tudom az enyém is 35 és monda a doki hogy dobjon le egy 5 öst. mert egyszer csak azt fogom észrevenni hogy összerogyik a kutya.
7/7 anonim válasza:
Az enyém vékonyabb ennél mégis mindenki lekövérezi szegényt. :( De a labiknak ilyen az alkatuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!