Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ivartalanítanátok a véletlenül...

Ivartalanítanátok a véletlenül vemhesült kutyátokat?

Figyelt kérdés
2009. szept. 23. 12:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Persze, hogy ivartalanítanám. Miért szülessenek meg azok a szerencsétlenek?
2009. szept. 23. 12:34
 2/12 anonim ***** válasza:
23%
Én biztos nem. Egyszer láttam, hogy egy várandós cicát ivartalanítottak. Az orvos egyszerűen csak kidobta a műtőasztal alatti kukába a kicsiket. Majd utána én vittem be az én kandúr cicámat ivartalanítani és még mindig ott voltak a kicsik a szemetesben. Lehet, hogy más orvos máshogy csinálja, de nekem ez nagyon megmaradt.
2009. szept. 23. 12:35
 3/12 anonim ***** válasza:
68%
Igen!!!!! Tele vannak az utcák és menhelyek állatokkal ne szaporíts!!!!
2009. szept. 23. 12:37
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Gondolkodás nélkül, és minél előbb
2009. szept. 23. 12:43
 5/12 anonim ***** válasza:
48%
Hát... Ha nem olyan kutyám lenne akivel a tenyésztőm is rendelkezik és én is szeretnék majd tenyészteni akkor igen. Viszont ilyen kutyáim vannak úgyhogy ha megtörténne, nem. De azt sem hagynám hogy megszülje őket. De én nagyon vigyázok a kutyáimra. Nem lesz ilyen. Viszont ha akármilyen apró jelet érzékelek, hogy betegségük lehet az ivarosság miatt (rák stb) akkor azonnal. De ha veled ez történt akkor ivartalanítsd! Persze nem két nappal a szülés előtt, azt már undorítónak tartom, kidobni a magzatokat. Amikor még fiatal a vemhesség akkor igen. Azért gondolom vagy annyira rendes gazda, hogy nem csak akkor veszed észre, amikor mág szülési görcsei vannak.
2009. szept. 23. 12:49
 6/12 anonim ***** válasza:
18%

AZ IVARTALANITÁS NEM AZT JELENTI HOGY EZEKET A KÖLYKÖKET ELVETIK!(AZ ELSŐ VÁLASZOLÓNAK)

amugy nem szükséges ha tudsz rá vigyázni hogy ne mindenféle "korcscsal"jöjjön össze!én nem ivartalanitom csak max elzárom amikor tüzel.noés ha majd egyszer öreg lesz és szeretnél egy ugyanolyan kutyát milyen jó lenne már ha readásul a régi kutyád saját vére lenne nem?!!!

és a kölyköket is eladhatod ha fajtiszták az szép pénz bármilyen fajta is legyen!

persze ha ez a kutyád nem fajtiszta a legszebb amit tehetsz az emberiségért télleg az hogy ezután ivartalanitod!

2009. szept. 23. 12:58
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó egy már vemhes kutyáról van szó! Tehát a kiskutyákat is kiveszik!
2009. szept. 23. 13:11
 8/12 anonim ***** válasza:
47%

Csak akkor, ha nagyon korai a vemhesség, amúgy meg ha később venném észre, akkor nem!

Nekem is vemhes lett véletlenül a cicám, és amikor észrevettem, hogy vemhes, akkor már középidőn túl volt!

Így nem vittük el, van három csodaszép cicám:-)

2009. szept. 23. 13:16
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, gondolkodás nélkül. Előre látható, hogy az ilyen kutyáknak előbb vagy utóbb milyen sorsa lesz. Ebben az országban már így is 1.5 millóval több kutya van, mint aminek gazdát rendes gazdát lehet szerezni. Elenyészően kevés kerül közülük normális gazdához. Olyanhoz aki élete végéig gondoskodik róla és nem tartja 1.5 méteres láncon.
2009. szept. 23. 16:46
 10/12 anonim ***** válasza:
18%
Ha az elején venném észre, akkor igen, később nem! Az én kutyám minden tüzelésnél álvemhes lett, és kikészült teljesen (lelkileg)! Gondolom még rosszabb a helyzet, ha valóban vemhes és „elveszik” a piciket!
2009. szept. 23. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!