Kölyökkutyám véletlenül "megkapott" játék közben. Lehet baj?
7 hónapos kölyökkutyámmal ma egy kicsit túl vadultunk (én is hibás vagyok benne, direkt hergeltem) és ahogy nyúlt a labdáért véletlenül a kezemet kapta el. Persze azonnal jeleztem neki, hogy ez fájt és nem szabad, meg is szeppent szegényem. Most vettem észre hogy a pötty amit a fogával lehorzsolt már nem csak egy pötty, van mellette egy hosszú piros csík is. Kezdetek óta nálunk van, mi neveljük, megvan minden oltása. Amennyiben elfertőződne vagy hasonló, akkor a csík merre indulna? Nem tudom csak végig nyúzta e a fogával a kezemet, vagy ez más, mert maga a csík fájni nem fáj, semmi probléma, csak fura. Lehet ebből komolyabb probléma? Szegénykém ekkorát még sosem "harapott" rám és tényleg én is hibás voltam benne, még nekem van bűntudatom, hogy rákoppintottam az orrára.
Amennyiben gond lenne és orvoshoz megyek, ha a kutyának megvan minden oltása, akkor nem lehet komolyabb probléma ugye?
Pár napig* :D
Btw Semmi komoly nem lehet, még ha oltása nincs akkor sem vészes.
(Előző vok)
Nagy bajod nem lehet, ne aggódj
Nekem nagyon sűrűn belekap a kutyám mindenféle testrészembe. Ez akkor történik, ha nem vagyok elég gyors a labdával. Betadin és annyi. Nagyon sok kutyás ismerősömnek sem ritka az ilyen sérülés . Persze, feltételezve, hogy a kutya oltott.
Ha valaki érzékenyebb , a seb csúnyul, akkor érdemes dokihoz menni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!