Akitáról vélemény/ tapasztalat?
Szia eben a videóban elmondják az akita tulajdonságait :)
Első vagyok!
Nem mondtam, hogy milyen fajta Akitáról beszélek, nem tudom honnan vetted ezt. De ha már itt tartunk, akkor a japán Akitáról beszéltem, és hidd el, igaz amit leírtam. Akiták között is van különbség, nem csak nevelés kérdése az egész. Minden kutyának más a személyisége. Te is írtad, hogy az Amerikai Akita, nem annyira bújós. Tessék, te írtad nem én, épp ezt mondtam én is, függetlenül attól, hogy melyik Akita fajtáról beszélünk.
De akkor tisztázzuk és ezt veheted kedves kérdező egy egyértelmű válasznak is: Minden kutya olyan lesz amilyennek neveled. Ha kiskora óta nálad nevelkedik, megszokja az embereket akkor valószínű, hogy nagyon emberbarát és bújós lesz a kutya. Viszont ha hónapokig csak falkában él a kutya és utána onnan szakítják ki, elviszik, akkor az a kutyus kicsit "magának való" lesz mivel nem emberek között nevelkedett a kezdetektől!
És hidd el, neveléstől függetlenül, az Akita egy makacs fajta, de attól még meg lehet nevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!