Játékok, SOS. Ezek közül melyiket? Kb. hány db játék kell egy kutyának, mennyi a nem túlzás? Vajon milyen minőségűek? Tapasztalat?
Teljesen elveszett vagyok játékok terén, nagyon sok van, nagyon sokféle, és mindegyik tetszik, mindegyiket megvenném.
1. Mennyit vehetek a kutyának? Egyáltalán nem akarok túlzásokba esni.
2. Ezek közül melyiket szerezzem be? Ti melyiket vennétek meg?
3. Vannak ezekkel, vagy ezekkel a márkákkal tapasztalataitok? Ha igen, akkor megosztanátok?:)
4. Meg vannak itt még ezek a játékok:
Nagyon drágák, de egyet megéri megvenni? Vagy ilyen felesleges?
5. Ó, és még valami! Be tudnátok linkelni, hogy nektek milyen játékaitok vannak?
Köszi a válaszokat:)
Amíg kölyök és nem váltotta le a fogait, addig úgy tudom, érdemesebb neki puhább, kölyköknek való rágójátékokat adni (meg arra jobban is rákap, mint a kőkeményekre).
Szerintem, amit vegyél:
-1 vagy 2 rágó játékot, kölyköknek valót- ez mindig legyen előtte - 2/6
-egy ilyen "csicsibaba", rongyszerű játékot, ami szintén mindig nála van - nálunk a kutyák azt imádták a legjobban, egyetlen játék, amit nem szedtek szét, de hurcizzák magukkal mindenhová (egy rózsaszín, selymi, vékony anyag, aminek az egyik végére egy csipogós nyúlfejet varrtak) - ilyen nincs a linkjeid között
- egy interaktív játék, amivel egyedül lehet hagyni - 2/4
- egy labda, amivel te játszol vele
- egy kötél-játék, amivel szintén együtt játszotok - 2/5
a két utolsó lehet ilyen egybe labda-kötél, mint a 2/1, 2/7, 2/8
Kölyöknek még ne olyan nagyon pattogós, kemény labda legyen, mint 2/2
2/3 nem kölyöknek való, én kutyáim akkor se rágták, ha volt benne kaja, pedig éhenkórászok
4. pontod: szerintem egyet mindenképp érdemes venni (nekünk mondjuk ilyen olcsó fa társasunk van asszem a Lidl-ből xD), mert időnként nagyon szórakoztató ezzel együtt játszani - de nem tartozik az alapfelszereléshez. :)
Szerintem egyébként húzós játékra a colorfundogs fonott játékok a legjobbak: [link]
Úgy nagyon márkát nem tudok mondani.
Nah, kb ilyen, csak rózsaszín, nem kacsa a feje, hanem nyuszi és arányaiban kisebb a takaró része. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!