Velemenyek szogecses nyakorv?
Ha nem megy egyedül, akkor menj el egy kutyasuliba.
A szegecses fojtó jó, de nagyon nem sima gazdi kezében. A legtöbb kiképző azon a véleményen van, h megtiltaná a kereskedelmi forgalmazását ezekenek a nyakörveknek. Hozzá nem értő kezekben ez lesz a vége:
Mekkora a kutya egyébként? Szerintem a szöges nyakörv nem megoldás, egyik ismerősöm kutyájának az van, felrakja az álla alá szorosan és még így is lobog a kutya után...
Ha nem tud sétálni a kutya akkor kár volt rárakni a fojtót is, mert megszokja és utána sima nyakörvben még jobban húz és csak többet ártasz vele mint használsz. Az én kutyámnak fojtója van, de ha picit is húz csuklóból megcsörgetem a nyakán és tudja a hangból is, hogy lassítson, szerintem a fojtót valami ilyesmire találták ki, mert hiába fojtod vele nem fogja érdekelni. Próbáld meg a sétálást megtanítani neki, első körben úgy, hogy előtte jól kifuttatod, hogy már ne minden energiáját arra hasznosítsa, hogy menjünk menjünk menjünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!