Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Velemenyek szogecses nyakorv?

Velemenyek szogecses nyakorv?

Figyelt kérdés
Mar probaltam fojtoval de igy is huz es ugy gondoltam veszek egy szogecsest nyakorvet,vagy ha vannak mas moszerek irjatok elore is koszonom!
2013. ápr. 12. 17:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha nem megy egyedül, akkor menj el egy kutyasuliba.

A szegecses fojtó jó, de nagyon nem sima gazdi kezében. A legtöbb kiképző azon a véleményen van, h megtiltaná a kereskedelmi forgalmazását ezekenek a nyakörveknek. Hozzá nem értő kezekben ez lesz a vége:

[link]

2013. ápr. 12. 20:18
 12/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget,oruljetek lebeszeltetek!!
2013. ápr. 12. 20:26
 13/15 A kérdező kommentje:
Szerintetek vegyeg egy klikkert?
2013. ápr. 12. 20:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Vegyél, mert nagyon jó önmagában, de a stabil pórázfegyelmet nem lehet csak tanítással elérni.
2013. ápr. 12. 20:35
 15/15 anonim ***** válasza:

Mekkora a kutya egyébként? Szerintem a szöges nyakörv nem megoldás, egyik ismerősöm kutyájának az van, felrakja az álla alá szorosan és még így is lobog a kutya után...

Ha nem tud sétálni a kutya akkor kár volt rárakni a fojtót is, mert megszokja és utána sima nyakörvben még jobban húz és csak többet ártasz vele mint használsz. Az én kutyámnak fojtója van, de ha picit is húz csuklóból megcsörgetem a nyakán és tudja a hangból is, hogy lassítson, szerintem a fojtót valami ilyesmire találták ki, mert hiába fojtod vele nem fogja érdekelni. Próbáld meg a sétálást megtanítani neki, első körben úgy, hogy előtte jól kifuttatod, hogy már ne minden energiáját arra hasznosítsa, hogy menjünk menjünk menjünk. :)

2013. ápr. 13. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!