Csak én döbbentem le ezen a kérdésen és válaszon? (link)
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__4217935-mely-..
Tényleg vannak ilyen állat tartók ?:S
Szerintem a vaterán eladta a kutyát, és úgy gondolja, hogy majd az új tulaj odakint költ rá. Ő kiviszi, vállalja a szállítási költséget, a vevő pedig a többit.
Üzletszerűen csinálhatja a tenyésztést, legyen minél kevesebb a költség.
Miért lenne szegény a kutya? Ő mindent meg kap amit kell, csak fusiban. A mai világban mindenki ott spórol ahol tud, én megértem ezt. A kutyát meg nyilván nem érdekli, hogy ki adja be neki azt a szurit, neki ettől nem lesz sem jobb, sem rosszabb. Úgyhogy nem, én nem döbbentem le.
Amúgy meg nem is hiszem, hogy eladná, hiszen úgy említette a kutyáját, mint a gyerekét.
Lehet lepontozni.
De mégis honnan tudod, hogy nem vinné el orvoshoz ha baja lenne? Ez csak feltételezés a részedről.
Az is lehet, hogy bőven akad pénze a kérdezőnek, csak ennek ellenére is szeret spórolni. Nem tudhatod.
Amúgy az én kutyám minden oltást, mindent hivatalosan meg kap, jelenleg épp egy hosszan tartó állatorvosi kezelésre járunk vele, amivel már 100 000 körüli kiadásnál járunk és messze még a vége, prémium tápot kap, nem spórolok rajta. Én nem akarok ilyennel hazárdírozni, úgyhogy minden megy a maga hivatalos módján, pedig lenne lehetőségem nekem is fusi veszettség ellenire 1000 Ft.-ért. Szóval nem gondolom, hogy probléma lenne az erkölcsimmel. Viszont azzal sincs bajom, ha valaki ezt megkerüli, abban az esetben, ha ez nem válik a kutya kárára. Hiszen a ebből a dologból csak neki származhat baja ha lebukik, a kutyának nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!