A kutyám kicsit neveletle valaki ad egy tippet hogy lehet egy beaglet megnevelni?
Figyelt kérdés
Elôre is kösz!!!2013. ápr. 9. 19:34
2/9 anonim válasza:
A beagle igen nehéz eset, mert alapvetően falkavadászatra tenyésztették, ami önálló, intenzív, az emberrel minimális együttműködést igénylő feladat volt.
Kutyaiskolába menj vele, mert tippekkel nem hiszem, hogy sokra mész.
3/9 anonim válasza:
A mozgáshiány a legtöbb probléma oka. Eleget mozgatod? Mennyit sétál? Mert a beagle egy hajtókutya, egész nap szaladt annak idején. Ma is igényli a mozgást, a feladatokat. Szóval ha rendesen megmozgattad és utána mész vele iskolába akkor már korántsem lesz olyan nagyon neveletlen.
4/9 A kérdező kommentje:
Kutyaiskola?Ezenkívül tudtok valami egyszerűbbet mondani? Mert tőlem 45 percre van a legközelebbi...
2013. ápr. 10. 08:58
5/9 anonim válasza:
45 perc? az nem túl sok, fog és vidd. AZthittem azt fogod írni, hogy több óra utazás.
Egyébként elég jól nevelhető fajta. D ennyiből nehéz tippet adni. Hogy tartod, mik a problémák stb.
6/9 A kérdező kommentje:
11 éves vagyok!!!
Apu és anyu egész évbe dolgozik!
Vegyek 7 mérföldes csizmát?
2013. szept. 14. 20:00
7/9 A kérdező kommentje:
11 éves vagyok!!!
Apu és anyu egész évben dolgozik!
Vegyek 7 mérföldes csizmát?
2013. szept. 14. 20:00
8/9 anonim válasza:
Az a 45 perc autóval van vagy gyalog? Csak mert én olyan suliba járok a kutyáimmal, ahova 1 órát gyalogolok. igazából, jó bemelegítés. :)
9/9 A kérdező kommentje:
Autóval sajnos): Ha gyalog lenne már rég elvittem volna):
2014. ápr. 10. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!