Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Amerikai Staffordshire Terrier...

Amerikai Staffordshire Terrier vélemények?

Figyelt kérdés
Heló!15 éves fiú vagyok,szeretnék egy ilyen kutyát.Tapasztalatok?:)
2013. ápr. 9. 17:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen azóta már beszéltem valakivel,és neki már 4 éve van.Elmondott mindent,és majd segíteni is fog a nevelésben :)
2013. ápr. 14. 09:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor jó:)csak keményen semmi gyengédség.))
2013. ápr. 14. 10:32
 13/15 anonim válasza:
Nekem van 2,és mellé egy Kínai harcikutyám :)) ha én elengedem az utcán és elszalad előtte 3macska ,és én aztmondom hogy :NEM akkor az úgy is van.....kicsi korától kezdve döntsd el magadban mit szabad neki,mit nem,ha rosszat csinál ne félj üss rá egy kettőt,érezze hogy te vagy az erősebb ,véletlenül se legyen kedve rád mordulni.De természetesen a szeretetet is megkell adni neki.Tehát határozottan,keményen,de türelmesen és jó bánásmoddal.Amúgy a leg hűségesebb kutya,aki iszonyatosan tud ragaszkodni a gazdájához és szeretni őt,de ha kell szívós,és:nagyon izmos!!
2013. ápr. 16. 18:05
 14/15 adriennjeni válasza:
Az enyém 9 hónapos, olyan okos, hogy meg lehet zabálni. Párszor voltam vele kutyasuliban, mert most várandós vagyok, így nem ugrálok vele, de nagyon megfogta azt amit tanult a suliban ( haza hívás, közömbösítés más kutyákkal, ül, fekszik vezényszavak, ha azt mondom marad, akkor az ott marad, csodásan sétálunk). A lényeg, hogy otthon is tartani kell magad ahhoz, amit tanítottak neki, sétálni kell vinni, foglalkozni vele sokat, mert igénylik de nagyon. Ja és ne kösd meg!
2013. ápr. 27. 16:51
 15/15 adriennjeni válasza:

Ha csak azért szeretnél ilyen kutyát, mert ,,vagány,, inkább

ne vállald be! Én őrző-védőzni viszem, amint meglesz a baba. :D Ha bevállalod és foglalkozol vele, a mindene leszel, erre fogadni mernék. Sok sikert! :)

2013. ápr. 27. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!