A szívem szakad meg a kutyám miatt. Mit tegyek vele?
Van egy 2 éves szuka Cane Corsom és ( tudom hogy megfogtok kövezni) meg van kötve.
Nem lehet vele mit csinálni. :(
Amikor tehetem mindig elengedem és foglalkozom vele,de ez sem segít.
A ha el van engedve és meglát egy idegen kutyát szét tépi a kerítést,és rohanna ki ..:s
anya virágait kiássa,a faloldalát lerágta (!!!) apa által készített,kézzel festett fa kerítést megrágta.Bezzeg amikor a róka meg itt benn mászkál,nem csinál semmit.
Rengeteg kárt okozott már eddig és okoz a mai napig.
A lelkiismeretem tiszta,ugyanis sosem hanyagoltam el a kutyáimat,a többi sosem okozott semmi kárt,de ő... :/
anyáék azt mondták hogy elviszik egy menhelyre,de abba 'bele halnék'.a szívem szakadna meg.
Kérlek segítsetek hogy mit tegyek.
Normális válaszokat,lécci.
A tanulás ott kezdődik, hogy beismerjük a saját tanulatlanságunkat. Nem megnyugvást kell keresni a válaszokban, hanem megkeresni a probléma gyökerét, amit láthatóan meg is találtál, csak nem akarod észrevenni.
Mit vártál? Egy kutya nem lesz magától hiperaktív meg bolond csak úgy... Az általad leírt tünetek tökéletesen egyeznek a többi ilyen eset "áldozataiéval", ami megint csak a felelőtlen állattartásra vezethető vissza.
Vidd el kutyaiskolába, kérd szakember segítségét minél hamarabb, hát nem ez volt a kérdés? És az se ártana, ha már a kezdeteknél elkezdted volna és nem akkor, amikor a kutya viselkedése már így elfajult. Mások értelmetlen sértegetésével meg nem leszel előbbre.
De azt se értem miért magyarázom. A másik több száz ember se fogta fel...
Eszem ágában sincs menhelyre vinni,csak anyáék már nem bírják hogy mindent rongál.
Amikor szabadon van,mindig velem van!mivel az én szobám egy kicsit el van különítve a háztol,oda is beszokott jönni utánam.
Napi 2x van séta.7végén többször is,ahova tehetem viszem magammal.
Reggel csak egy kisebb kör a hegyben(mivel eléggé kinn lakom a városból) de délután meg irány a rét.
Annak aki tanácsot adott annak köszönöm és meg is fogadom!
Van 2 másik kutyám is.ők nagyon okosak és soha semmi gondom nem volt velük.
Akik szidnak talán gondolhatnák h nem azért kértem ki a véleményeteket mert nem érdekel a kutyám,hanem azért mert nagyon féltem hogy mi lesz vele.és jobbá akarom tenni az életét!
Én most nem szeretném kifejteni a véleményem, azt úgyis megteszik mások.
Két linket tudok, ami megoldja a problémádat:
[link] a suli vezető egy problémás rotival kezdte a pályafutását, úgyhogy fog tudni segíteni.
A B-verzió pedig a Cane Corso fajtamentés:
Itt meg tudod nézni, hoyg hogy élnek az ideiglneseiknél a mentett kutyák:
Viccen kívül úgy gondolom, hogy ha nem oldjátok meg a problémát, náluk jobb helyen lenne, mint nálatok láncon. ÉRdemes ilyenkor az ő érdekeit nézni.
Üdv,
egy corso gazdi
Corso Gazdi.szerinted túladni akarok rajta vagy megoldani a dolgot??
Ennyi rosszindulatúak nem lehetnek itt az emberek!!
MEGOLDÁST keresek emberek,nem azt hogy hova vigyem vagy h én kínzom(pff)
aki normális tanácsot adott annak köszönöm!
Senki nem mondta,hogy kínzod,de nem is jó így a kutyának.
Ha nem tudod megoldani a problémát mondjuk másik kutyasulival,akkor lehet,hogy a szüleid egyszer tényleg menhelyre viszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!