A szívem szakad meg a kutyám miatt. Mit tegyek vele?
Van egy 2 éves szuka Cane Corsom és ( tudom hogy megfogtok kövezni) meg van kötve.
Nem lehet vele mit csinálni. :(
Amikor tehetem mindig elengedem és foglalkozom vele,de ez sem segít.
A ha el van engedve és meglát egy idegen kutyát szét tépi a kerítést,és rohanna ki ..:s
anya virágait kiássa,a faloldalát lerágta (!!!) apa által készített,kézzel festett fa kerítést megrágta.Bezzeg amikor a róka meg itt benn mászkál,nem csinál semmit.
Rengeteg kárt okozott már eddig és okoz a mai napig.
A lelkiismeretem tiszta,ugyanis sosem hanyagoltam el a kutyáimat,a többi sosem okozott semmi kárt,de ő... :/
anyáék azt mondták hogy elviszik egy menhelyre,de abba 'bele halnék'.a szívem szakadna meg.
Kérlek segítsetek hogy mit tegyek.
Normális válaszokat,lécci.
Mit jelent az hogy sosem hanyagoltad el?
Kölyökkorától (ha azóta van meg) vitted sétálni,szocializáltad a többi kutyával/emberrel?
Mit jelent az hogy elengeded és foglakozol vele?
Ha jól értem akkor egész nap láncon van,nincs sétáltatva és csodálkozol hogy rombol a kutya?
Ne haragudj de ez kínzás a kutyának, ha továbbra is megkötitek és ez a helyzet vagy hívtok házhoz egy trénert,bár az nem olcsó mulatság,vagy keressetek neki hozzáértő gazdát.
Házliag ne akarj rendberakni egy agresszív corsót.
Kedves első!
Pici kora óta vittem sétálni,rétre futattni.
Okosnak okos.a vezényszavak ismeri.
Szerintem Te nem vagy tisztában az állatkínzás fogalmával...
Azért kötöm meg,mert nincs kedvem foglalkozni vele?NEM.
Nekem fáj a legjobban ...de a saját és mások érdekében is ezt kell tennem.
Nem leszólást és okoskodást kértem,hanem tanácsot,hogy mit tegyek vele.
Ha nálam valaki többet tett meg a kutyájáért,az hazudik ...
Minden játékot meg vettem neki,hogy lefoglaljam,jártam vele suliba,de azt tanácsolták ne vigyem mert nem bír egy helyen lenni másik kutyákkal...
Második,agresszívnak nem mondanám...csak kajla vagy én nem tudom :(
Ha szereted a kutyád, sürgősen vidd el egy iskolába, ne a kifogásokat keresd, meg a pénzt sajnáld rá, beszélj egy kutyasulival, egy normális szakember akár házhoz is megy és ott tréningezi a kutyát.
Én a tükörsulit ajánlom. Merre laksz?
Zala megye.van egy kutyakiképző ismerősöm,aki azt mondta h megpróbál kezdeni vele valamit.
Szerintetek kutyánál van olyan,hogy hiperaktiv?
Mert ugrál rájuk,rágcsálja őket ...
Minta sosem látott volna még kutyát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!