Ìrnátok nekem jó kutyatápokat és konzerveket amikben Ti is megbíztok?
Sokszor azt veszem észre,hogyha drágábbat veszek,az nem feltétlenül jobb is.Volt olyan,hogy egy 800 Ftos konzervtől hányt a kiskutyám vagy meg sem ette.Mutatthattok olcsóbbat/drágábbat is a lényeg,hogy olyan legyen,amit próbáltatok,és Nálatok bevált.
Kis bolognese kutyóm van amúgy! :)
Előre is köszi! :)
A konzervek totál feleslegesek, túlnyomó részük víz, az meg - gondolom - amúgy is van a kutya előtt. A minőségi konzervek árából meg (súlyra) kétszer, háromszor annyi húst vehetsz neki.
Szárazból mi Brit Premiummal (Adult M, de ez nyilván irreleváns) etetünk, ismerős bolognese fiú (vagy havanese? sajnos keverem a bichonokat :() most Eukanubát kap, gazdi szerint imádja, ha gondolod, megkérdezem este, hogy pontosan milyen ízesítésű :)
Ha tanácsolhatom, nekem 100%-ban bevált a Fressnapf nevű kutyatáp. Van külön kiskutyáknak is. Gyönyörű lesz a szőre tőle, én ezt tapasztaltam. Az a baj vele, hogy egy 15 kg-os táp 8.000 Ft. Az illata is nagyon jó.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!