Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Husky vagy rottweiler?

Husky vagy rottweiler?

Figyelt kérdés
Kaptam egy rottweiler kutyust most fel eves Roki a neve,de en egy husky kutyust akartam.Anyum aszt monta h vallaszak a ketto kozul ha egy husky kutyust akarok akkor a mostani kutyust el kellene h ajandekozzam,a szivemhez nott de ugy vagyom egy husky kolyokre.ti melyket valasztanatok?

2013. ápr. 8. 16:47
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
koszonom a tanacsokat:)
2013. ápr. 11. 19:10
 22/23 anonim ***** válasza:
Én is egy rotit szeretnék csak ,emeletes házban élünk. Sajnos. Majd ha elköltozök itthonról kertes házba minden képpen rorit szeretnék. Késöbb nem fogod bánni ,hogy nem cserélted el. Sok sikert és boldogságot hozzá.
2013. máj. 2. 19:24
 23/23 anonim ***** válasza:

Nekunk mind a ket fajta kutyank volt es van.a husky orokre meglepett a rotinkat utanna vettuk magunkhoz.

A huskyt ajandekba kaptuk mert ahol lakott megharapott egy harom eves kisfiut es total koszamithatatlan kutya volt.jelezni sosem jelzett meg amikor a keritest raztak akkor sem es a szokesi vagyat soha nem neveled meg.

A rottweiler az ellentete a huskynak es ha nem adsz okot arra hogy ellened forduljon soha nem bantja a gazdajat.azert nem hallgat rad mert semmit nem kap toled.nem te vagy szamara a gazda,a falkavezer.tobb kell egy jo kapcsolathoz mint hogy hetvegente ranezel.ebben a korban fontos a jo szocialozacio.kutyasuliba kene vinni hogy valaki tenyleg foglalkozzon vele.

Es ha mar azt irod vagy azon gondolkozol hogy tuladj rajta gondolom mennyire a szivedhez nott.

En semelyik kutyat nem ajanlanam neked.

A roti egy karakteres kutya es te meg nem nottel fel ahoz hogy ilyen fajtat tarts.most kolyok korban nem birsz vele akkor mi lesz ha egy 40-50 kilos komoly kutya lesz belole?

2013. máj. 9. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!