Mikortól lehet önkénteskedni?
Én is próbálkoztam már jelentkezni, de általában elutasítanak, hogy bőven van önkéntesük, majd értesíteni fognak, ha szükség lesz rám... :(
Egyébként Állatmentő/védő/menhely weboldalán megkeresed az email címüket és írsz rá. Vagy telefonon érdeklődsz.Korhatár nem hiszem, hogy van, mivel ez nem bejelentett munkahely :D És jövedelmed sem igen származhat belőle.
Nem hiszem, hogy nagyon kis gyerekeknek engednék, mármint 14 éven aluliaknak. Sokkal nagyobb egy esetleges harapás veszélye és akkor azzal a kutyának ártanak. A menhely tele van problémás kutyákkal, egy gyerekre rábízni pl. egy kaja féltő kutya etetését...hát nem a legjobb dolog. Mindig azt kellene figyelniük, hogy minden rendben van-e a gyerekkel és maguknak csinálnának plusz munkát. Ha én döntenék akkor csak olyan embereket "vennék fel" akikre nyugodtan rábízhatom a kutyákat és ténylegesen tudnak segíteni.
Ne értsd félre, nem megbántásból vagy kötekedésből írtam.
ahha
az jo köszi
Én 15 vagyok, de már 2 éve önkénteskedem. Nálunk úgy volt, hogy adtak egy papírt amit a szülőkkel kellett kitölteni és aláírni. Aztán visszavittük és ott is aláírták, onnantól pedig már mehettem egyedül is. :)
De minden menhelynél mások a feltételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!