Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Már több mint egy éve elveszte...

Már több mint egy éve elvesztettem a kutyám. Ő volt a legjobb barátom. Hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
Most is nagyon hiányzik,naponta többszer is gondolok rá és meg is siratom.:'cc
2013. ápr. 6. 20:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nekem is van azóta új kutyám, nagyon szeretem, meg minden és az Ő halála is megviselne, de a régi kutyámat nem tudja überelni. :( Nem is ez a dolga mondjuk, mindegyik kutya más és más. Hiába keresünk két egyformát, nem fogunk találni. Az, hogy veszel egy új kutyust, csak eltereli a gondolataidat a régiről, de a fájdalom, amivel a halála járt, sosem fog elmúlni igazán bárki bármit mond. Ha teljesen elmúlik, akkor nem is szeretted igazán.
2013. ápr. 6. 20:51
 12/26 anonim válasza:
A barátnőm elvesztette a kutyáját, rá 2 hónappal kapott tőlem egyet, egy ideig az elhunyt kutya neve hangzott el többször, de egyre jobb lett és ma már minden rendben.
2013. ápr. 6. 20:53
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
ojjj de okosat szóltál 8-as,te segítettél a legtöbbet a kérdezőnek..Lehet téged kéne örökbe fogadnia nem?
2013. ápr. 6. 20:54
 14/26 A kérdező kommentje:
Lehet megpróbálom.Köszi a segítséget.
2013. ápr. 6. 20:55
 15/26 anonim ***** válasza:

Egy új kutyával tényleg sokkal könnyebb feldolgozni a történteket.:) Több mint egy éve veszítettem el én is két kutyámat:( még most is nagyon hiányoztak a képe az egyiknek mindig itt van mellettem. Sokkal könnyebb volt "elfelejteni",túltenni magamat a történteken mikor megérkezett az új kutyusunk. Volt akkor is 2kutyánk de ők is velünk siratták őket. Ők is nagyon sokat segítettek nekem, de nem eleget.

Most 4 kutyánk van, minden szabadidőmben velük foglalkozom, nincs időm szomorkodni. Újra boldogságot hoztak a házunkhoz.:) Kitartást!!

2013. ápr. 6. 20:57
 16/26 anonim ***** válasza:
76%

Mekkora egy tuskó vagy te kvittagirl. Remélem ha a te kutyád elpusztul, másnak is lesz hozzád pár hasonló kedves szava. Végülis csak egy állat nem?

Kérdező: a választ sajnos nem tudom, én sem tudom mi lenne velem, ha a kedvenc kiskutyám meghalna. Annyit tanácsolnék, hogy amíg nem vagy túl az elvesztésén, ne szerezz be új kutyát, hanem max. járj ki egy menhelyre ismerkedni, segíteni. Nem szabad ezt erőltetni, majd úgyis jön a 'szerelem'.

2013. ápr. 6. 20:57
 17/26 anonim ***** válasza:
És ha elfogadsz egy jótanácsot, szerintem ne olyan fajta kutyát vegyél/fogadj örökbe, mint amilyen az előző volt. Mindig a régit keresnéd az újban, őt juttatná eszedbe, ha nagyon hasonlítana.
2013. ápr. 6. 20:59
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

Én vagy a tuskó miközbe te reméled hogy mi lesz ha meghal a kutyám? Szerintem ezt gondold át.

Nem fogom ötvenszer leírni mennyire kétértelmű az hogy elveszíteni egy kutyát. De leesett,utána elnézést kértem ennyi az egész, gondolhatod ha tudtam volna hogy meghalt a kutyája nem így írok.

2013. ápr. 6. 21:03
 19/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom ő miléyen fajta volt,de keverék.Még várnék egy új kutyussal pár hónpot,és talán örörkbe fogadok egyet.
2013. ápr. 6. 21:03
 20/26 A kérdező kommentje:

Milyen.*

Lécci ne itt veszekedjetek.Köszi!

2013. ápr. 6. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!