Már több mint egy éve elvesztettem a kutyám. Ő volt a legjobb barátom. Hogy dolgozzam fel?
Egy új kutyával tényleg sokkal könnyebb feldolgozni a történteket.:) Több mint egy éve veszítettem el én is két kutyámat:( még most is nagyon hiányoztak a képe az egyiknek mindig itt van mellettem. Sokkal könnyebb volt "elfelejteni",túltenni magamat a történteken mikor megérkezett az új kutyusunk. Volt akkor is 2kutyánk de ők is velünk siratták őket. Ők is nagyon sokat segítettek nekem, de nem eleget.
Most 4 kutyánk van, minden szabadidőmben velük foglalkozom, nincs időm szomorkodni. Újra boldogságot hoztak a házunkhoz.:) Kitartást!!
Mekkora egy tuskó vagy te kvittagirl. Remélem ha a te kutyád elpusztul, másnak is lesz hozzád pár hasonló kedves szava. Végülis csak egy állat nem?
Kérdező: a választ sajnos nem tudom, én sem tudom mi lenne velem, ha a kedvenc kiskutyám meghalna. Annyit tanácsolnék, hogy amíg nem vagy túl az elvesztésén, ne szerezz be új kutyát, hanem max. járj ki egy menhelyre ismerkedni, segíteni. Nem szabad ezt erőltetni, majd úgyis jön a 'szerelem'.
Én vagy a tuskó miközbe te reméled hogy mi lesz ha meghal a kutyám? Szerintem ezt gondold át.
Nem fogom ötvenszer leírni mennyire kétértelmű az hogy elveszíteni egy kutyát. De leesett,utána elnézést kértem ennyi az egész, gondolhatod ha tudtam volna hogy meghalt a kutyája nem így írok.
Milyen.*
Lécci ne itt veszekedjetek.Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!