Nem tudom sétáltatni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy 2 éves rottweiler -németjuhász keverék kutyám. Nagyon barátsáos , soha nem volt agresszív egyetlen családtagommal sem. Mikor legutóbb oltásra vittük, (kb 1 éve) nagyon megrémült. Azóta lehetetlen sétáltatni. Nekitámad a kutyáknak , elránt. Nagyon agresszív a kutyákkal , pedig nem volt ilyen fajta problémája. Van nyakörve és hámja is. Hogy tudnám újra visszaszoktatni a sétához úgy hogy ne veszélyeztessem a magam, és mások épségét? Sajnos kutyaiskola nem megoldható anyagiak miatt. Előre is koszi!2013. ápr. 6. 19:19
1/5 anonim válasza:
Pedig muszáj lenne hozzáértő véleményét meghallgatnod, mert így távolról nem fog neked senki mondani egy tuti módszert. Látni kellene a kutya reakcióit, és a tiedet is. A kutyaiskola nem kutyaiskola, hanem gazdi iskola. Ahol a gazdi megtanulhatja kezelni a kutyáját. Értem én, hogy kevés a pénz, de te otthon megoldani nem fogod magadtól.
2/5 anonim válasza:
Pedig kéne, mert ehhez rehab kell, ami nem megy minden kutyával az utcán. Ahhoz kell egy kifejezetten nyugodt, nem domináns, kedves, normális kutya, és teljes mértékben kontrollált körülmény.
3/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm!
2013. ápr. 6. 19:30
4/5 anonim válasza:
ezt nézd meg: :) www.egyikkutyamasiknem.hu
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. ápr. 7. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!